Δύο νέες γεύσεις παγωτού από το IceRoll με την υπογραφή του Διονύση Αλέρτα
Ο διάσημος pastry chef και το αγαπημένο μας IceRoll εγκαινιάζουν τη συνεργασία τους με τον πιο γευστικό τρόπο.
- 06/02/2019
- Κείμενο: NouPou.gr
Το είχαμε ήδη υποψιαστεί. Και η επιβεβαίωση δεν άργησε να έρθει: Ο Διονύσης Αλέρτας είναι ο νέος pastry chef του IceRoll, μια συνεργασία που αναμένεται να ταρακουνήσει το γευστικό μας σύμπαν και να μας οδηγήσει σε νέα απολαυστικά μονοπάτια.
Η αεικίνητη ομάδα του IceRoll, που ποτέ δεν μας αφήνει να βαρεθούμε, έκανε πάλι το γλυκό θαύμα της. Έτσι, στον κατάλογο των καταστημάτων προστέθηκαν μόλις οι δύο νέες γεύσεις παγωτού με την υπογραφή του διάσημου patissier.
–Tiramisu: Βάση με φρέσκο γάλα και βανίλια – Κρέμα τυριού μασκαρπόνε, καφές espresso, κακάο και μπισκότα savoyard.
–Lemon Pie: Βάση με φρέσκο γάλα και βανίλια – Γλυκιά κρέμα λεμόνι, τριμμένο μπισκότο Digestive και ξύσμα λεμονιού.
Δεν κρατιόμαστε να τις δοκιμάσουμε. Μπορείς να το κάνεις κι εσύ, σε οποιοδήποτε από τα καταστήματα IceRoll στη Γλυφάδα, το Μοναστηράκι, τη Λάρισα ή τη Ρόδο.