Για πρεμιέρα ετοιμάζεται το εστιατόριο Ακτή των αδελφών Αγιοστρατίτη στη Βουλιαγμένη
Σε ένα από τα ομορφότερα σημεία της Αθηναϊκής Ριβιέρας, το εστιατόριο "Ακτή" των αδελφών Αγιοστρατίτη στη Βουλιαγμένη αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του μέσα στις επόμενες ημέρες.
- 29/06/2021
- Κείμενο: NouPou.gr
Με βασική πρωταγωνίστρια του μενού του τη γνήσια ελληνική ψαροφαγία, το εστιατόριο “Ακτή” στη Βουλιαγμένη των Θοδωρή και ο Γιάγκου Αγιοστρατίτη, που μετρούν μια λαμπρή πορεία στο χώρο των ξενοδοχειακών και γαστρονομικών επιχειρήσεων στην περιοχή είναι έτοιμο να ανοίξει τις πόρτες του. Τα δυο αδέλφια έχουν αφήσει ήδη το στίγμα τους στη Βουλιαγμένη, διαχειριζόμενοι το δημοφιλές παραλιακό Krabo στον όρμο Ζώσκα και το ιστορικό ξενοδοχείο Margi.
Σύμφωνα με το FNL.gr, το μενού του εστιατορίου έχει επιμεληθεί ο επί χρόνια στενός τους συνεργάτης, Παναγιώτης Γιακαλής, ο οποίος βάζει την υπογραφή του σε πιάτα που έχουν ως βασικό πυλώνα τους την άριστη πρώτη ύλη μέσα από ένα δίκτυο συνεργατών-ψαράδων. Με βάση αυτές, ο σεφ θα ‘παντρεύει’ κλασικές με τις μοντέρνες τεχνικές, δημιουργώντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Στο μενού θα πρωταγωνιστούν πιάτα όπως το ψητό καλαμάρι με σπανάκι, ντομάτα και τηγανητό πράσο, τα αχνιστά μύδια με ελαιόλαδο, τσίλι και μυρωδικά και η αχινομακαρονάδα. Όλα αυτά, θα σερβίρονται με φόντο το γαλάζιο της Αθηναϊκής Ριβιέρας, σε έναν all day προορισμό που θα συνδυάζει πολυτέλεια και χαλάρωση.