Ο Παύλος Κυριάκης αναλαμβάνει το μενού του Βella Vespa
Ο Παύλος Κυριάκης και η ομάδα του αναλαμβάνουν την επιμέλεια του μενού του αγαπημένου μας Bella Vespa.
- 09/11/2021
- Κείμενο: NouPou.gr
Η πιο όμορφη βέσπα που κόβει βόλτες στη Γλυφάδα εδώ και 6 χρόνια αλλάζει γευστική ρότα, δίνοντας τα ηνία σε έναν από τους αξιολογότερους σεφ της Ελληνικής γαστρονομικής σκηνής, τον Παύλο Κυριάκη.
Το μενού στο Bella Vespa ανανεώνεται και πάντα βασισμένο στις καλύτερες πρώτες ύλες, μας υπόσχεται ξεχωριστές γαστρονομικές απολαύσεις ιταλικής fusion κουζίνας με μοναδικά signature πιάτα.
Ποιος είναι ο Παύλος Κυριάκης
Εργάστηκε στο καλύτερο εστιάτοριο της Ελλάδας, την Σπονδή όπου είχε την τύχη να θητεύσει δίπλα σε chefs οπώς Arnaud Bignon και Eric Frechon. Μετά από εκεί εργάστηκε σε παγκοσμίου φήμης εστιατορία του εξωτερικού σε Ευρώπη και Αμερική, όπως τα Pierre Gagnaire 3* Michelin Paris, Benu 3* Michelin San Francisco, Flocons De Sel 3* Megeve. Από το 2016 εως το 2019 εργάστηκε ως executive chef στο όμιλο Andronis και πιο συγκεκριμένα στο Lycabettus restaurant, ενώ από το Δεκέμβριο του 2019 μέχρι και σήμερα έχει αναλάβει ως executive chef το ξενοδοχείο The Zillers στην Αθήνα.