Οι σαρακοστιανοί μεζέδες του Jimmy’s Fish σου δίνουν ένα ακόμη λόγο να πας Μικρολίμανο
Το Jimmy’s Fish στο Μικρολίμανο, που είναι κλασικός προορισμός για ψάρι και θαλασσινά, γίνεται αγαπημένη επιλογή και για την περίοδο της Σαρακοστής, χάρη στα απολαυστικά, νηστίσιμα πιάτα του.
- 20/03/2022
- Κείμενο: NouPou.gr
Για το άψογα σχεδιασμένο μενού του Jimmy’s Fish, αποτέλεσμα της γενικότερης ανανέωσης που έχει έρθει στο γνωστό θαλασσινό εστιατόριο του Μικρολίμανου τα τελευταία επτά χρόνια, μετά και την αλλαγή της διεύθυνσης, σου έχουμε μιλήσει ξανά και αν είσαι από τους παλιούς θαμώνες του, σίγουρα το διαπιστώνεις και εσύ κάθε φορά που το επισκέπτεσαι. Βέβαια, όταν έχεις να κάνεις με ένα τόσο επιτυχημένο συνδυασμό εκτέλεσης συνταγών και φρέσκων πρώτων υλών, οι οποίες μάλιστα επιλέγονται καθημερινά με μεγάλη φροντίδα και προσοχή από τον Μπάμπη Δημάκο -που είναι και ο βασικός υπεύθυνος της αναγέννησης του Jimmy’s Fish-, πραγματικά αξίζει να το επαναλαμβάνουμε.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jimmy’s fish (@jimmys_fish)
Η Σαρακοστή λοιπόν, σου δίνει μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να οργανώσεις μια νέα έξοδο προς Πειραιά και το εστιατόριο που ξέρει πώς να προσφέρει γεύσεις απλές και μεστές και μάλιστα σε προσιτές τιμές, για να απολαύσεις πιάτα με θαλασσινά, οστρακοειδή και λοιπούς (νηστίσιμους πάντα) μεζέδες, που συμπληρώνουν ιδανικά το τραπέζι.
Με άλλα λόγια, στο Jimmy’s Fish ξεκινάς απαραιτήτως με αέρινο λευκό ταραμά που συνοδεύεται από πιτούλες, αχινοσαλάτα με λαδολέμονο, καθώς και φρέσκα κυδώνια και στρείδια Νορμανδίας. Επειδή μία σαλάτα είναι πάντα απαραίτητη, δοκίμασε τη σαλάτα Ριβιέρα με ζεστή sauce μανιταριών.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jimmy’s fish (@jimmys_fish)
Συνεχίζοντας με τα ζεστά ορεκτικά σου προτείνουμε μύδια αχνιστά με λεμόνι και μάραθο, γαριδάκι Σύμης τηγανητό, χταπόδι ψητό στα κάρβουνα και φυσικά, το περίφημο χταπόδι «Café Waichart», τη συνταγή του ομώνυμου ιστορικού café με χταποδάκι μαγειρεμένο σε γλυκό κρασί. Μην παραλείψεις και την καραβιδόψυχα που σερβίρουν με σως άνηθου και horseradish. Όσο για τα κυρίως, αν έχεις όρεξη για risotto τότε σίγουρα θα πρέπει να δοκιμάσεις risotto safran με καραβίδες και μπρικ, ενώ αν προτιμάς pasta το spaghetti με καραβίδες και λευκή σάλτσα σβησμένη με κρασί και ντοματίνια, θα το αγαπήσεις.