Δυο διακεκριμένοι σεφ υπογράφουν το νέο μενού του Captain’s House στο Grand Resort Lagonissi
Ο βραβευμένος με αστέρι Michelin σεφ Edgard Bovier αλλά και ο Vania Cebula από το Lausanne Palace καταφθάνουν στο εστιατόριο Captain's House στο Grand Resort Lagonissi και υπογράφουν το νέο μενού του καλοκαιριού, στο οποίο κυριαρχούν οι μεσογειακές γεύσεις με φρέσκα ψάρια και θαλασσινά
- 27/05/2022
- Κείμενο: NouPou.gr
Το ανανεωμένο Captain’s House του Grand Resort Lagonissi, ενός από τα πιο εμβληματικά ξενοδοχεία της Αθηναϊκής Ριβιέρας, ανοίγει τις πόρτες του για αυτό το καλοκαίρι και μας επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη, αφού υποδέχεται τον βραβευμένο με αστέρι Michelin chef Edgard Bovier αλλά και τον Vania Cebula από το Lausanne Palace.
Οι δύο έμπειροι σεφ συναντώνται ξανά και μας συστήνουν το signature μενού τους, επαναπροσδιορίζοντας τα καλοκαιρινά πιάτα, με έμπνευση μεταξύ άλλων από τις γεύσεις της Ιταλίας, της Ελλάδας, της Γαλλίας και της Ελβετίας.
Λίγα λόγια για τους δυο σεφ
Ο Edgard Bovier, διατηρεί ένα εντυπωσιακό ενεργητικό σε μερικές από τις μεγαλύτερες κουζίνες παγκοσμίως (Badrutt’s Palace και Suvretta House στο St. Moritz, Vendôme στο Μπαχρέιν, Chésery και Olden στο Γκστάαντ) και από το 2004 ηγείται της ομάδας του Lausanne Palace. Εκεί βρίσκεται και ο Vania Cebula, από την Τεργέστη της Ιταλίας, ο οποίος επίσης έρχεται φέτος στο Captain’s House μεταφέροντας εικόνες και εμπειρίες από κορυφαία εστιατόρια σε Πάντοβα, (συμπεριλαμβανομένου και του Le Calandre, βραβευμένο με 3 αστέρια Michelin), Λονδίνο, Παρίσι και Κρήτη.
Το φετινό μενού του Captain’s House
Στο μενού που υπογράφουν οι δυο σεφ, κυριαρχούν οι μεσογειακές γεύσεις με φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, ενώ δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι premium κοπές και τα χειροποίητα ζυμαρικά. Στο Captain’s House θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε κλασικά πιάτα με τις σύγχρονες πινελιές των σεφ, όπως για παράδειγμα το Vitello Tonnato, το οποίο εμπλουτίζουν με ξύσμα αυγοτάραχου Μεσολογγίου, αλλά και το λιμοντσέλο τιραμισού.