Το Caretta υποδέχεται τον χειμώνα με ανανεωμένο μενού
Το Caretta Athens θα μας κρατήσει συντροφιά και τον χειμώνα, με ένα ανανεωμένο μενού, γεμάτο νέες γευστικές προτάσεις.
- 31/10/2022
- Κείμενο: NouPou.gr
Το Caretta όχι μόνο δεν πέρασε απαρατήρητο το φετινό καλοκαίρι, αλλά κατάφερε να εγκαθιδρύσει την παρουσία του τόσο με την τοποθεσία και τον φιλόξενο χώρο του, όσο και με το fusion μενού αλλά και τα signature cocktails του. Και φυσικά το γευστικό ταξίδι δεν σταματά εκεί.
Όπως το καλοκαίρι, έτσι και τους χειμερινούς μήνες, το Caretta φροντίζει να είναι ακόμη πιο ζεστό και φιλόξενο στο κοινό που το αγάπησε, αλλά και σε όσους ψάχνουν ένα νέο γευστικό spot, που έχει ως στόχο να παντρέψει τα μεσογειακά στοιχεία της ελληνικής κουζίνας με τη fusion αισθητική και να δημιουργήσει μοναδικές εμπειρίες για τον ουρανίσκο.
Ο chef Τζέβο Χαλίλι επιμελήθηκε το νέο μενού του Caretta, που προσφέρει πολλές επιλογές, είτε μιλάμε για brunch, είτε για full dinner εμπειρία. Ο chef στοχεύει στα προσεγμένα υλικά και τις ποιοτικές πρώτες ύλες, παρουσιάζοντας πιάτα όπως το τοστ αβοκάντο με guacamole και φρέσκο σολομό Gravlax (μαριναρισμένος σε ζάχαρη και αλάτι), αλλά και το porridge με granola, μέλι, γάλα καρύδας, μπανάνα και berries.
Ακόμα πιο δημιουργικές δείχνουν να είναι οι συνθέσεις για την dinner εμπειρία, με πιάτα όπως το carpaccio από λαβράκι μαριναρισμένο ginger, janapenos, yuzu, κρέμα ταραμά και αβγά χελιδονόψαρου. Άλλο ένα πιάτο με ψάρι που κάνει εντύπωση είναι το λαβράκι με χόρτα εποχής, αβγολέμονο dashi και ριζότο σελινόριζας, ενώ δεν περνάει απαρατήρητο το orzo με μοσχαρίσια μάγουλα, μανιτάρια shiitake και γραβιέρα.
Ο chef Τζέβο Χαλίλι και η ομάδα του Caretta, θα μας κρατήσουν συντροφιά και τον χειμώνα, με το ανανεωμένο brunch και dinner menu να μας περιμένει να το ανακαλύψουμε.