Παραμονή Χριστουγέννων στο βραβευμένο με αστέρι Michelin Pelagos
Xmas Guide 2023Ο βραβευμένος με αστέρι Michelin chef Luca Piscazzi προτείνει ένα σπέσιαλ, εορταστικό μενού για την Παραμονή των Χριστουγέννων.
- 08/12/2023
- Κείμενο: NouPou.gr
Το εστιατόριο του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, που διακρίνεται για την κομψή αισθητική του, την μαγευτική θέα στη θάλασσα, αλλά και το βραβευμένο με αστέρι Michelin μενού του, γίνεται το ιδανικό σκηνικό και για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων.
Και επειδή μία τόσο ξεχωριστή ημέρα ζητάει και ένα ανάλογο, εορταστικό μενού, το Pelagos προτείνει για την Παραμονή των Χριστουγέννων ένα elegant μενού έξι πιάτων, που μπορείτε να συνδυάσετε και με το ανάλογο wine pairing.
Η αρχή γίνεται με Χριστουγεννιάτικα Canapés και yellow tail ceviche με salsify tagliolini cacio e pepe. Ακολουθεί Gazpacho κόκκινου λάχανου με κόκκινη γαρίδα και κολοκύθα με μείγμα μπαχαρικών Vadouvan και λευκή τρούφα.
Για κυρίως σερβίρεται μοσχαράκι Wellington με foie gras και μαύρη τρούφα, ενώ η βραδιά κλείνει με ένα σοκολατένιο επιδόρπιο, με υφές σοκολάτας Guanaja με ρόδι και αστεροειδή γλυκάνισο.
Κόστος μενού: 250€ / άτομο
Wine Pairing: +125€ / άτομο