Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στα fine dining εστιατόρια των νοτίων
Xmas Guide 2023Τα μενού που ετοιμάζουν για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν τα fining dining εστιατόρια των νοτίων προαστίων.
- 28/12/2023
- Κείμενο: NouPou.gr
Τα fine dining εστιατόρια των νοτίων προαστίων έχει στολιστεί στα γιορτινά τους και μας υποδέχονται για ένα λαμπερό ρεβεγιόν την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Παρακάτω τα μενού που έχουν ετοιμάσει για να καλωσορίσουμε το νέο έτος όπως πρέπει.
Pelagos | Four Seasons Astir Palace Hotel Athens
Με θέα στον Σαρωνικό και ένα αστέρι Michelin στη φαρέτρα του, το Pelagos στο Four Seasons Astir Palace Hotel Athens γίνεται το εντυπωσιακό σκηνικό που αναζητούσες για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς. Εκεί, με θέα στη θάλασσα, ένα ποτήρι σαμπάνια στο χέρι και ένα εκλεκτό γεύμα που έχει σχεδιάσει ειδικά για την ημέρα η ομάδα του εστιατορίου, θα υποδεχθείς το νέο έτος με τον πιο λαμπερό τρόπο. Για την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς λοιπόν, το Pelagos έχει σχεδιάσει ένα μενού οκτώ πιάτων, προσφέροντας παράλληλα τη δυνατότητα και για wine pairing.
Αναλυτικά το μενού ΕΔΩ.
Κόστος μενού: 450€ / άτομο
Wine Pairing: +200€ / άτομο
Beefbar | Four Seasons Astir Palace Hotel Athens
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beefbar | Athens (@beefbar_athens)
Το Beefbar, που βρίσκεται επίσης εντός του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, αποτελεί έναν ακόμη υπέροχο προορισμό για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν, αφού έχει φορέσει τα γιορτινά του και είναι έτοιμο να σε υποδεχτεί στον χώρο του με θέα τη θάλασσα. Ειδικά για τη συγκεκριμένη ημέρα, η ομάδα ετοιμάζει ένα ενδιαφέρον μενού 6 σταδίων με προτάσεις που σίγουρα θα κερδίσουν και εσένα και θα σε κάνουν να καλωσορίσεις το 2024 με τον καλύτερο τρόπο.
Παρακάτω αναλυτικά το μενού για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν.
Κόστος μενού: 250€ / άτομο
Ora by Ettore Botrini | One&Only Aesthesis
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη One&Only Aesthesis (@ooaesthesis)
Στο πολυτελές One&Only Aesthesis στα Αστέρια της Γλυφάδας, το Ora by Ettore Botrini έχει στολιστεί γιορτινά με τον χώρο να χαρακτηρίζεται από μια χαλαρή κομψότητα. Εκεί, ο πολυβραβευμένος Έκτορας Μποτρίνι ετοιμάζει ένα πλούσιο εορταστικό μενού επτά σταδίων (με επιλογή για wine pairing), ειδικά για την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ώστε το 2024 να ξεκινήσει δυναμικά.
Αναλυτικά το μενού ΕΔΩ.
Κόστος μενού: 250€ / άτομο
Wine Pairing: +150€ / άτομο
Delta Restaurant | Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
To Delta Restaurant εντός του ΚΠΙΣΝ, που διατήρησε και για το 2023 τα δύο αστέρια Michelin και ένα Michelin Green Star for Sustainable Gastronomy, έχει καθιερωθεί ως πρωτοπόρος στην ελληνική γαστρονομική σφαίρα. Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, βραδιά κατά την οποία θα τρέξουν και πολλές δράσεις εντός του Πάρκου, το Delta σε περιμένει για να υποδεχτείτε μαζί τη νέα χρονιά με το κεθιερωμένο μενού των 12 σταδίων -και το αντίστοιχο pairing που προτείνουν.
Περισσότερες πληροφορίες για το μενού ΕΔΩ.
Κόστος μενού: 200€ / άτομο
Το γεύμα μπορεί να συνοδεύσει:
- juice pairing έναντι €70.00 ή
- cocktail pairing (6 κοκτέιλς) έναντι €100.00 ή
- wine pairing έναντι €120.00 (6 ποτήρια κρασί) ή
- fine wine pairing έναντι €200.00 (7 ποτήρια κρασί)