Sunday Brunch στο Athénée με τον pastry chef Δημήτρη Οικονομίδη
Το κυριακάτικο brunch του Athénée αναλαμβάνει για τις πρώτες Κυριακές του 2024 ο pastry chef Δημήτρης Οικονομίδης.
- 03/01/2024
- Κείμενο: NouPou.gr
Το κυριακάτικο brunch στο εμβληματικό Athénée της οδού Βουκουρεστίου επιστρέφει μετά τις γιορτινές μέρες με νέες προτάσεις και συνεργασίες. Συγκεκριμένα, υποδέχεται από τις 7 Ιανουαρίου τις γλυκές δημιουργίες του ταλαντούχου Δημήτρη Οικονομίδη.
Με γεύσεις βανίλιας, σοκολάτας, αμυγδάλου και φουντουκιού, οι πρώτες Κυριακές του ’24 προμηνύονται αξέχαστες καθώς ο pastry architect φέρνει τη μαγεία της τέχνης του στο lobby του Athénée.
Η μοναδική αισθητική που χαρακτηρίζει τον Δημήτρη Οικονομίδη και τους συνεργάτες του ξετυλλίγεται μαεστρικά στα πιάτα, τα οποία θα μπορούμε να απολαύσουμε μέσα στον Ιανουάριο!