Το Indian Chef είναι μικρό αλλά θαυματουργό
Η ινδική κουζίνα δεν είναι για όλους και ούτε την κάνουν όλοι καλά. Γι' αυτό αν ανήκεις στους λάτρεις της, το Indian Chef σε περιμένει για να σε ταξιδέψει στη χώρα του Τίκκα Μασάλα.
- 12/09/2015
- Κείμενο: NouPou.gr
Το Indian Chef είναι αυτό που λέμε “παραδοσιακή ινδική κουζίνα”. Μπορεί η σε σημείο απορίας, full εξυπηρετική κυρία που έχει το σέρβις στην ευθύνη της να μη μοιάζει βγαλμένη από τον Γάγγη (δυτικοευρωπαία καταλήξαμε με τον Αντώνη και τον Άγγελο ότι ήταν), αλλά στο διπλανό τραπέζι, η γεμάτη Ινδούς αντροπαρέα σαν τη δικιά σου ένα πράγμα αλλά στο μελαμψό, το μουστακαλίδικο και με πολύ πιο γερό στομάχι.
Γιατί χωρίς γερό στομάχι, μην και τολμήσεις να πάρεις το αρνί Βίνταλου ή το Μαντράς, αφού μας προειδοποίησαν ότι με κλίμακα το 10, αυτό βρίσκεται στην κορυφή των καυτερών πιατών. Πριν προλάβεις να δείξεις ότι εσύ δεν καταλαβαίνεις από αυτά, θα σου πω ότι το Τίκκα Μασάλα το πασίγνωστο κοτόπουλο της ινδικής κουζίνας μαγειρυεύεται με κλίμακα hotness το 3. Και του λόγου μου δύσκολα βλέπω Έλληνα να τρώει με άνεση ακόμα και το Τίκκα.
Το Indian Chef πάντως έχει πραγματικά δυνατό μενού από κάθε άποψη. Από το εξαιρετικό Tandoori κοτόπουλο που κέρδισε τις εντυπώσεις, τη σαλάτα Chicken Tikka με κομματάκια κοτόπουλου από ταντούρι ανακατεμένα με σάλτσα μέντας, μέχρι φυσικά το αρνί Κόρμα και το Κοτόπουλο Μασάλα με βούτυρο, όλα ήταν εξαιρετικά ή μπορεί να νιώθαμε έτσι, από το τόσο Bolywood που έπαιζε στην τηλεόραση με video clips βγαλμένα από μια άλλη, παράλληλη πραγματικότητα.
Περισσότερα για το menu του Indian Chef μπορείς να δεις με την ησυχία σου, στο site του, αλλά αυτό που αξίζει να κρατήσεις, είναι το γεγονός ότι ένα τόσο μικρό, σαν τρύπα μαγαζί, με μια κιτς επιγραφή απ’ έξω και αραδιασμένα τα μηχανάκια από το delivery σίγουρα δεν σου γεμίζει το μάτι. Αλλά εμπιστεύσου μας, ότι σου γεμίζει το στομάχι, αρκεί να αντέχει. Αλλιώς υπάρχουν και τα ιταλικά.