Dagkana: Στη Γλυφάδα φοράς σαλιάρα, γάντια και τρως θαλασσινά με τα χέρια
Στη Dagkana, το εστιατόριο που έγινε viral στου Ζωγράφου και μεταφέρθηκε πρόσφατα στη Γλυφάδα, απολαμβάνεις, μεταξύ άλλων, τη φημισμένη σακούλα θαλασσινών πάνω στο τραπέζι, με σαλιάρα και γάντια.
- 29/10/2024
- Κείμενο: Άννυ Τζαβέλλα
Το εστιατόριο που είχε ανοίξει στην περιοχή του Ζωγράφου και έγινε viral από την πρώτη μέρα λειτουργίας του χάρη στο ιδιαίτερο concept του μεταφέρθηκε πολύ πρόσφατα στην καρδιά της Γλυφάδας, επί της Ζησιμοπούλου στον αριθμό 7.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dagkana Seafood Boil (@dagkana_seafood_boil)
Τι γίνεται εδώ; Στη Dagkana έχεις την επιλογή να πάρεις για τη μέση με την παρέα σου την περιβόητη σακούλα θαλασσινών, που σερβίρεται πάνω στο τραπέζι και την οποία απολαμβάνεις φορώντας τη σαλιάρα και τα γάντια σου. Μύδια, αχιβάδες, γαρίδες, καβούρι: το πιάτο περιλαμβάνει πολλούς μεζέδες, τους οποίους αξίζει και επιβάλλεται να απολαύσεις στη μέση και με τα χέρια.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dagkana Seafood Boil (@dagkana_seafood_boil)
Το μενού, ωστόσο, διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία σε ψάρια και θαλασσινά, όπως καλαμάρια, χταπόδι και γαρίδες, αλλά και σε παραδοσιακά ελληνικά ορεκτικά όπως ταραμοσαλάτα, τζατζίκι και χωριάτικη σαλάτα, ενώ θα βρεις και κατηγορία sushi. Η λίστα κρασιών προσφέρει επιλογές από ελληνικούς αμπελώνες.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dagkana Seafood Boil (@dagkana_seafood_boil)