ΕΞΠΟΤΡΟΦ: Ο κόσμος των τροφίμων και των ποτών για 2 μέρες στο Ελληνικό
Η 3η ΕΞΠΟΤΡΟΦ επιστρέφει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και μαζί με τον πρώτο πανελλήνιο διαγωνισμό Ελληνικής κουζίνας συνθέτει ένα event που διεξάγεται στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας και αποτελεί εξαιρετική επιλογή για αυτό το σαββατοκύριακο.
- 30/01/2016
- Κείμενο: NouPou.gr
Όσο θα διαρκεί η έκθεση, το “ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ”, ένα μοναδικό event που πραγματοποιείται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της έκθεσης, θα μας ταξιδεύει σε νοστιμιές από κάθε γωνιά της χώρας με συνταγές που μαγειρεύουν ο Λευτέρης Λαζάρου και σεφ απ’ όλη την Ελλάδα για όσους επισκέπτες θέλουν να γευτούν πιάτα με μοναδικά προϊόντα της πατρίδας μας.
Τον διακεκριμένο ΣΕΦ πλαισιώνουν οι λέσχες αρχιμαγείρων Κρήτης, Δωδεκανήσου & Κυκλάδων καθώς και της Κέρκυρας με τη συμβολή πενήντα και πλέον ΣΕΦ στην εκδήλωση.
Οι επισκέπτες της έκθεσης, θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία, συνδυασμό της πιο παραδοσιακής συνήθειας της χώρας, του μεζέ, αλλά και των λαχταριστών κοκτέιλ. Στο πλαίσιο της προώθησης των Ελληνικών ποτών, αποσταγμάτων και προϊόντων η ΕΞΠΟΤΡΟΦ φιλοξενεί, καθ’ όλη τη διάρκειά της, μια μοναδική εκδήλωση με τίτλο: “Πίνουμε Ελλάδα – DRINK MEZZE”. Ο Κωσταντινος Μπάσης και η έμπειρη ομάδα του “Πίνουμε Ελλάδα” θα διοργανώσει ένα ξεχωριστό event αφιερωμένο στα αποστάγματα, τα βότανα, τις πρώτες ύλες και τα Ελληνικά προϊόντα σε συνδυασμό με ειδικές γαστρονομικές δημιουργίες υπό την επιμέλεια και παρουσίαση του διακεκριμένου ΣΕΦ Λευτέρη Λαζάρου.
Σε πλαίσιο παρουσιάσεων, ομιλιών και επιδείξεων, θα γνωρίσουμε τις γεύσεις και τα αρώματα του τόπου μας. Τις θεματικές παρουσιάσεις των Ελληνικών κοκτέιλ θα αναλάβει η έμπειρη ομάδα του “Πίνουμε Ελλάδα”, ενώ την παρουσίαση των γαστρονομικών δημιουργιών με προϊόντα και υλικά από τους συμμετέχοντες εκθέτες ο Λευτέρης Λαζάρου καθώς και άλλοι ΣΕΦ.