Πώς να φτιαξεις το τελειο banoffee
Η Άντζελα Τσαμπαρλίδου από το Kazarte Patisserie μας εξηγεί πως να φτιάξουμε το τέλειο banoffee.
- 06/12/2016
- Κείμενο: NouPou.gr
To Kazarte, εκεί που τα γλυκά είναι έργα τέχνης, είναι ίσως από τα λίγα ζαχαροπλαστεία των νοτίων προαστίων που σε ταξιδεύουν τον γύρο του κόσμου μέσα από τις δημιουργίες τους. Οι ιδιοκτήτες του Kazarte γνωρίζουν τη συνταγή για τον πιο αρμονικό συνδυασμό της Πόλης, απ ‘οπου κατάγονται, με την γαλλική ζαχαροπλαστική παιδεία του ταλαντούχου pastry chef του.
Το αποτέλεσμα είναι να προσφέρει ένα μοναδικό μωσαϊκό γλυκών δημιουργιών (αν και επίσης, για να μην ξεχνιόμαστε, είναι και το τέλειο pit stop για τ’ αλμυρά του). Μια γκάμα γλυκών που ξεκινάει από την δροσερή πάβλοβα, τα σιροπιαστά Κωνσταντινουπολίτικα γλυκά και από την τούρτα τρία mousse στο υπέροχο banoffee. Το μυστικό του οποίου ζητήσαμε από την ιδιοκτήτρια, Άντζελα Τσαμπαρλίδου, να μας αποκαλύψει.