Το Patio πήρε τον πρώτο του «Χρυσό Σκούφο»
Το εστιατόριο του The Margi τιμήθηκε για πρώτη φορά με Χρυσό Σκούφο στην κατηγορία Μοντέρνα Διεθνής Κουζίνα.
- 14/02/2017
- Κείμενο: NouPou.gr
Δόθηκαν τα βραβεία «Χρυσοί Σκούφοι» για το 2017 και ανάμεσα στα εστιατόρια που τιμήθηκαν είναι και το «Patio» που βρίσκεται στη Βουλιαγμένη.
Στο εστιατόριο του «The Margi», ο Παναγιώτης Γιακαλής έχει την ευκαιρία να βουτήξει πιο βαθιά στα νερά της γαστρονομίας και με τα ελληνο-μεσογειακά πιάτα του κατάφερε να κατακτήσει τον Χρυσό Σκούφο στην κατηγορία «Μοντέρνα διεθνής κουζίνα».
Είναι η πρώτη φορά που το Patio αποσπά την κορυφαία διάκριση στο χώρο της ελληνικής γαστρονομίας αλλά σίγουρα δεν θα είναι η τελευταία.
Το Varoulko Seaside του Λευτέρη Λαζάρου στο Μικρολίμανο αλλά και το Matsushisa στη Βουλιαγμένη είναι δύο ακόμη εστιατόρια στα Νότια που ξεχώρισαν και τιμήθηκαν με «Χρυσό Σκούφο».
Παράλληλα, το εστιατόριο Feedελ στο κέντρο, που τιμήθηκε με βραβείο Ελληνικής Κουζίνας, είναι άλλη μια “νότια” παρουσία, καθώς πίσω από το εστιατόριο βρίσκονται νότιοι επιχερηματίες.