Το bakù προκαλεί έντονες γευστικές εμπειρίες με τα εποχικά προϊόντα παραγωγής της The Margi Farm
Το εστιατόριο του ξενοδοχείου The Margi άνοιξε τις φιλόξενες πύλες του για το χειμώνα και για άλλη μια φορά μας κακομαθαίνει με τις “Laid Back Fridays”!
- 07/11/2014
- Κείμενο: NouPou.gr
Ο Chef Παναγιώτης Γιακαλής έχει στοιχηματίσει να σε ταξιδέψει στον πλανήτη Γευστική Απόλαυση με τη διεθνή και μεσογειακή κουζίνα του με εποχικά προϊόντα παραγωγής που εφοδιάζεται από τη The Margi Farm, μια ιδιωτική έκταση 20 στρεμμάτων στα Καλύβια που θα ανοίξει τις πόρτες της, την ερχόμενη άνοιξη.
Και όσο εσύ σκέφτεσαι πως απολαμβάνεις το κριθαρώτο παντζαριού με καπνιστό σκουμπρί Χαλκιδικής και ελαφριά κρέμα σκόρδου ή το rib-eye από prime angus beef με sauce béarnaise, mini σαλάτα και homemade πατάτες, να σου πω πως κάθε Παρασκευή μπορείς να απολαύσεις επιλεγμένα πιάτα του chef σε ένα ειδικό μενού στην τιμή των 25 ευρώ. #LaidBackFridays.
Παράλληλα, ο mixologist Κωνσταντίνος Μπάσης θα δημιουργεί μοναδικά cocktails υπό τα vibes των lounge και jazz sessions του μουσικού παραγωγού/ dj zacf που θα «ντύνουν» μουσικά τις bakù βραδιές!
Για κρατήσεις, μπορείς να επικοινωνήσεις στο 210 9670924
bakù (The Margi), Λητούς 11, Βουλιαγμένη