To Athénée υποδέχεται τον pastry chef Μπάμπη Ζιντίλη για τέσσερα κυριακάτικα brunch
Ο Μπάμπης Ζιντίλης, δημιουργός του ζαχαροπλαστείου Σουit στο Παλαιό Φάληρο, για τέσσερις Κυριακές θα βρίσκεται ως guest στο Athénée.
- 10/03/2023
- Κείμενο: NouPou.gr
Το Κυριακάτικο brunch του Athénée υποδέχεται τον pastry chef Μπάμπη Ζιντίλη, ο οποίος έχει σημειώσει μέχρι σήμερα μια εντυπωσιακή πορεία σε βραβευμένα και επιτυχημένα εστιατόρια, όπως το Funky Gourmet και το Opso του Λονδίνου. Ο ίδιος, μέσα στο 2022, μας σύστησε και το νέο του ζαχαροπλαστείο στα νότια και συγκεκριμένα στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου, το οποίο ακούει στο όνομα Σουit.
Ο Μπάμπης Ζιντίλης θα κάνει μια στάση από τις 12 Μαρτίου έως τις 4 Απριλίου στο κοσμοπολίτικο Athénée στο κέντρο της Αθήνας, ως φιλοξενούμενος του executive chef του Ομίλου Πανά, Νίκου Σκλήρα.
Οι γεύσεις που επιλέγει να παρουσιάσει για τέσσερις Κυριακές αποτελούνται από ιδιαίτερα φρούτα και ξηρούς καρπούς, αλλά και κλασσικές σοκολάτες και λαχταριστές κρέμες. Στόχος του, όπως λέει συνήθως, είναι να παντρεύει τις οικείες και αγαπημένες για το κοινό γεύσεις με gourmet πινελιές και τεχνικές που εφαρμόζονται στις κουζίνες υψηλών απαιτήσεων.