Athénée: Kυριακάτικο brunch με guest pastry Chef τον Στέλιο Παρλιάρο και γεύση…Ιταλίας
Για τρεις Κυριακές ο Στέλιος Παρλιάρος σερβίρει τις δημιουργίες του στο Athénée και μας καλεί για brunch στο κέντρο της Αθήνας.
- 10/10/2024
- Κείμενο: NouPou.gr
Το κοσμοπολίτικο Athénée υποδέχεται και φέτος καταξιωμένους pastry chefs, οι οποίοι θα γλυκάνουν με τις εμπνεύσεις τους τα talk of the town Κυριακάτικα brunch του.
Την αυλαία ανοίγει στις 13 Οκτωβρίου ο Στέλιος Παρλιάρος. O κορυφαίος pastry chef θα παρουσιάσει τις γλυκές δημιουργίες του, οι οποίες αυτή τη φορά θα αντλήσουν έμπνευση από την πλούσια παράδοση της ιταλικής ζαχαροπλαστικής. Η γευστική εμπειρία θα συνεχιστεί για δύο ακόμη Κυριακές στις 20/10 και στις 3/11, όπου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις υπέροχες δημιουργίες του.
Μαζί με τα εκλεπτυσμένα γλυκά, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν και τα νέα πιάτα brunch και lunch του Athénée, που επιμελείται ο βραβευμένος chef Νίκος Σκλήρας, συνδυάζοντας καινοτόμες γεύσεις και εξαιρετική πρώτη ύλη, προσφέροντας μια ανεπανάληπτη γαστρονομική εμπειρία στην καρδιά της Αθήνας.