#NouPouChoice: Στραπατσάδα στο Ark
Δίπλα στη θάλασσα με λιακάδα, καφέ και την στραπατσάδα που φτιάχνουν στο Ark. Για εμένα έτσι ξεκινάει καλά ένα πρωινό Σαββάτου.
- 27/05/2023
- Κείμενο: Μάρω Σενετάκη
Για το Ark δεν θα σας πω τίποτα, δεν χρειάζεται άλλωστε συστάσεις αφού πρόκειται για ένα από τα πλέον δημοφιλή στέκια των νοτίων προαστίων σε ένα από τα πιο προνομιακά σημεία της Αθηναϊκής Ριβιέρας. Και σε αυτή την τοποθεσία, με θέα στη θάλασσα μπορείς τα Σαββατοκύριακα να απολαύσεις ένα ωραιότατο brunch, πριν την βόλτα σου στα μαγαζιά της Γλυφάδας ή πριν τις εξορμήσεις στην παραλία.
Στο Μεταπρωινό -όπως θα το δεις γραμμένο στον κατάλογο- του Σαββάτου ή της Κυριακής θα βρεις διάφορες προτάσεις και όπως σε κάθε brunch που σέβεται τον εαυτό του δεν λείπουν τα αβγά. Εδώ λοιπόν, να σου πω ότι πρέπει σίγουρα να δοκιμάσεις την χωριάτικη στραπατσάδα του Ark με ντομάτα και φέτα.
Μια πραγματικά ζουμερή στραπατσάδα, που δεν τσιγκουνεύεται ούτε την ντομάτα ούτε την φέτα, χωρίς ωστόσο αυτά τα δύο να εξαφανίζουν την γεύση του αβγού. Ωραία πινελιά η ρίγανη από πάνω, που της δίνει έξτρα άρωμα. Αν θέλεις μια γεύση ελληνικού πρωινού, αυτό το πιάτο είναι ό,τι πρέπει.