Το Temps Perdu στο Sunday brunch του Ιστιοπλοϊκού την Κυριακή 6 Απριλίου

Την Κυριακή 6 Απριλίου στον Ιστιοπλοϊκό απολαμβάνουμε τα αφράτα, βουτυρένια κρουασάν του Temps Perdu, της κρουασαντερί του Πειραιά που έχει γίνει viral από την πρώτη μέρα λειτουργίας της.
- 29/03/2025
- Κείμενο: NouPou.gr
Την Κυριακή 6 Απριλίου ο Ιστιοπλοϊκός υποδέχεται το Temps Perdu σε ένα απολαυστικό κυριακάτικο brunch, στο οποίο θα μπορούμε να δοκιμάσουμε τις δημιουργίες της ομάδας του guest bakery, σε ένα μενού υψηλών προδιαγραφών και ζαχαροπλαστική με εξαιρετικές πρώτες ύλες και ξεχωριστές γεύσεις.
Εδώ θα βρούμε από αφράτα, φουσκωτά και βουτυρένια σφολιατοειδή, που αν τα κόψεις στη μέση θα δεις τις δεκάδες επάλληλες κυψέλες της ζύμης, αποτέλεσμα της εξαιρετικής φυλλοποίησης της σφολιάτας μέχρι γλυκά κρουασάν με γέμιση gianduja και cheesecake αλλά και croque madame ή scrambled eggs κρουασάν.
Στα plus του Ιστιοπλοϊκού και η απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα, που γίνεται αναπόσπαστο κομμάτι της εμπειρίας, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα που ξεχωρίζει για την ηρεμία και την ομορφιά της.
Info
Ημερομηνία: 6/4/2025
Ώρα έναρξης : 10:00
Τοποθεσία: Ακτή Μικρολίμανου, Πειραιάς
Κρατήσεις & πληροφορίες: istioploikos.gr / 2104134084