Better Burger: Το νέο εγχείρημα της Χριστίνας Μπόμπα στο Παγκράτι είναι γεγονός
Η Χριστίνα Μπόμπα άνοιξε νέο μπεργκεράδικο στην καρδιά της Αθήνας, στην περιοχή του Παγκρατίου, και στοχεύει στο να μετατρέψει το μπέργκερ από μία junk food, σε μία υγιεινή και πλούσια διατροφικά επιλογή.
- 22/06/2021
- Κείμενο: NouPou.gr
Η Χριστίνα Μπόμπα, που σύντομα θα γίνει μαμά δύο δίδυμων κοριτσιών, αποφάσισε να ασχοληθεί με την εστίαση και συγκεκριμένα με το άνοιγμα ενός μπεργκεράδικου. Το κατάστημα, με το όνομα Better Burger, άνοιξε στο Παγκράτι και ήδη είναι το νέο talk of the town.
Η ιδέα, που είναι πλέον αρκετά διαδεδομένη στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή, βασίζεται μόνο στο concept του delivery. Δεν μπορείς, δηλαδή, να καθίσεις εκεί να φας, αλλά ούτε να πάρεις την παραγγελία σου με take away. Ουσιαστικά είναι ένα κατάστημα που εξυπηρετεί αποκλειστικά με delivery, και συγκεκριμένα μέσα από τους παρόχους Wolt και efood. Η βασική ιδέα ήταν να δημιουργηθεί ένα μαγαζί που θα φτιάχνει μπέργκερ, το οποίο θα είναι πιο ποιοτικό και θα έχει έναν προσανατολισμό στο υγιεινό κομμάτι. Άρα, επιλέχθηκαν πρώτες ύλες, όπως αλεύρι ολικής άλεσης για τα ψωμάκια και προσεκτικά επιλεγμένα κρέατα. Ακόμη, οι σάλτσες είναι όλες χειροποίητες. Ζάχαρη και κρέμα γάλακτος δεν χρησιμοποιούνται σχεδόν καθόλου.
Το μαγαζί προσφέρει αρκετές επιλογές, με μπιφτέκι, κοτόπουλο, αλλά και γαρίδες (στη σχάρα), που πάλι δεν αποτελούν ένα συνηθισμένο υλικό. Συνεπώς, ο άξονας είναι η δημιουργία ενός μπέργκερ που να είναι όσο το δυνατόν πιο ποιοτικό -παρόλο που μιλάμε ίσως για το πιο κλασικό fast food.
Υπάρχουν, ακόμη, vegetarian και vegan επιλογές, όπως χειροποίητο μπιφτέκι μανιταριού, το οποίο φτιάχνουν μόνοι τους, και βγαίνει σε δύο παραλλαγές: με κατσικίσιο τυρί στη vegetarian εκδοχή, και χωρίς καθόλου τυρί για τη vegan εκδοχή. Θα βρεις, επίσης, σαλάτες (αυτή τη στιγμή τρεις, πολύ σύντομα όμως θα προστεθεί και άλλη μία στο μενού), και συνοδευτικά, όπως το καλαμπόκι.