Τα Soho Burgers με την υπογραφή του Δημήτρη Σκαρμούτσου ήρθαν για να μείνουν
Η αλυσίδα που ήρθε με “φόρα” ξεκινώντας από τα βόρεια προάστια, φέρνει στην πόρτα σου λαχταριστά signature burgers. Προσεχώς στα νότια αλλά και στο κέντρο.
- 06/04/2021
- Κείμενο: Ιωάννα Παχούλη
Νέα Ερυθραία, Μελίσσια, Γλυκά Νερά, Νέα Φιλαδέλφεια, Χαλάνδρι, Ζωγράφου: Μπορεί οι συνθήκες να μη μας επιτρέπουν να τρώμε έξω, όμως το ποιοτικό delivery ή take away παραμένει μία από τις πιο ωραίες στιγμές της ημέρας. Και η νέα αλυσίδα Soho Burger φαίνεται πως το γνωρίζει καλά, καθώς μετρά (μέσα σε λίγους μήνες) έξι καταστήματα, προσφέροντας μια νέα γευστική πρόταση στους λάτρεις των burgers.
Μαζί με την Ignite Restaurants, ένα επιτυχημένο group που έρχεται από το Λονδίνο και συνεργάζεται με μεγάλα brands εστιατορίων, ο σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος συστήνει στο ελληνικό κοινό τη φιλοσοφία που έχει το σωστό burger.
Το τρίπτυχο της επιτυχίας ενός burger, σύμφωνα με τον σεφ, βασίζεται Α) στο μπιφτέκι, Β) στο ψωμί, Γ) στη σάλτσα του. Στην άριστη ποιότητα της πρώτης ύλης των τριών αυτών υλικών -αλλά και της μεθοδικής διαχείρισής της- στηρίζεται και η ραχοκοκαλιά όλου του μενού των Soho Burgers. Σημαντικό πλεονέκτημα είναι ότι όλα ψήνονται τη στιγμή της παραγγελίας, δεν υπάρχει τίποτα κατεψυγμένο κι αυτό γιατί, στόχος των Soho Burgers είναι η φρεσκάδα στα προϊόντα να βγαίνει και στο τελικό πιάτο.
Απόλυτος πρωταγωνιστής ορίζεται δικαιωματικά το μπιφτέκι, βασισμένο σε μια καλοδουλεμένη συνταγή που δημιουργήθηκε μετά από άπειρες δοκιμές και πειράματα, προκειμένου να επιτευχθεί η σωστή μίξη για το σωστό αποτέλεσμα. Το ολόφρεσκο ψωμάκι είναι ένα ακόμη δυνατό χαρτί του αφράτου burger και φτιάχνεται καθημερινά στην κουζίνα του Soho. Εκεί δημιουργούν επίσης με τα χεράκια τους και όλες οι πρωτότυπες σάλτσες, όπως την Ταχίνι ranch σως, την cheese σως, την curry σως και την truffle mayonnaise.
Aξίζει να δοκιμάσεις τo Smokey BBQ με μοσχαρίσιο κιμά σε ψωμάκι brioche, διπλό τυρί cheddar, μπέικον, χειροποίητα και τραγανά onion rings, iceberg και καπνιστή “Soho” bbq σως. Για τους φανατικούς των μανιταριών, προτείνεται “δαγκωτό” το Mushroom and Truffle με ψωμάκι brioche με μπιφτέκι από μοσχαρίσιο κιμά, τυρί fontina, ντομάτα, μαρούλι, μανιτάρια, καραμελωμένα κρεμμύδια, chutney ντομάτας και μαγιονέζα με τρούφα.
Στον κατάλογο θα ανακαλύψεις και κάποιες επιλογές με κοτόπουλο, όπως το Chicken parmesan burger με ψωμάκι brioche με παναρισμένο κοτόπουλο, ντομάτα, ρόκα, παρμεζάνα, κρεμμύδι, pesto βασιλικού & honey mustard σως, αλλά και το veggie Falafel burger, με ψωμάκι brioche με φαλάφελ, καραμελωμένα κρεμμύδια, ντομάτα, μαρούλι, ψητή μελιτζάνα και ταχίνι ranch.
Ιδιαίτερη μνεία αξίζει στα χειροποίητα onion rings, όπως και στις λαχταριστές μπουκιές Deep fried mac n cheese, δηλαδή κλασικό mac n cheese παναρισμένο με παρμεζάνα και φρυγανιά, που συνοδεύεται από chili tomato σως.
Κι επειδή στα Soho γνωρίζουν πολύ καλά τι άλλο μας έχει λείψει αφάνταστα το τελευταίο διάστημα, έχουν προσθέσει στον κατάλογό τους μοναδικά cocktails του Clumsies, του αγαπημένου μπαρ του κέντρου (και τρίτου καλύτερου bar στον κόσμο για το 2020), αλλά και δροσιστικά παγωτά Kayak σε διαφορετικές γεύσεις. Και όλα αυτά, με μία οργανωμένη delivery υπηρεσία, χωρίς καθυστερήσεις.
Σε άλλα ευχάριστα νέα, τα Soho Burgers ανακοίνωσαν ότι σύντομα θα επεκταθούν στην Αργυρούπολη, τη Δάφνη, το Μαρούσι και το κέντρο της Αθήνας.
INFO
Διευθύνσεις καταστημάτων:
Νέα Ερυθραία: Χαριλάου Τρικούπη 146, Νέα Ερυθραία
Γλυκά Νερά: Λεωφ. Λαυρίου 204, Γλυκά Νερά
Μελίσσια: Σωκράτους 3, Μελίσσια
Νέα Φιλαδέλφεια: Αγίας Τριάδος 5, Νέα Φιλαδέλφεια
Χαλάνδρι: Αγίας Παρασκευής 85, Χαλάνδρι
Ζωγράφου: Ούλωφ Πάλμε 29-31
Τηλέφωνο Παραγγελιών:
211 4118 430