Το burger του Γκαστόνε είναι η νέα μας εμμονή στο κέντρο
Το Γκαστόνε, το πιο πρόσφατο project του κουαρτέτου των σεφ -Περικλή Κοσκινά, Κλεομένη Ζουρνατζή και αδερφών Λιάκου-, που κρύβεται πίσω από την διάσημη Cookoovaya, σερβίρει από rice bowls με γουρουνοπούλα μέχρι απίστευτο burger.
- 23/11/2021
- Κείμενο: NouPou.gr
Δεν υπάρχει λάτρης του κρέατος που να μην έχει περάσει τους τελευταίους μήνες από την Πραξιτέλους, στο κέντρο της Αθήνας, για να δοκιμάσει τα μοναδικά πιάτα του Γκαστόνε, που είναι η πιο ενδιαφέρουσα εκδοχή χασαποταβέρνας που μπορεί να συναντήσεις τελευταία. Είναι το μαγαζί στο οποίο μπορείς χωρίς κανέναν ενδοιασμό να συνδυάσεις τη γουρουνοπούλα με την τραγανή της πετσούλα με ένα κοκτέιλ Παλόμα.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gastone (@gastoneathens)
Από το μενού του όμως δεν λείπει και μία νοστιμιά… στο ψωμί, που θα αγαπήσουν οι λάτρης του burger. Δεν είναι άλλο από το «βοδινό μπέργκερ», που συνοδεύεται με σάλτσα thousand islands, ντομάτα, μαρούλι και πίκλες, στην κλασική του εκδοχή. Και έτσι, πίστεψε μας είναι ό,τι πρέπει αλλά αν τώρα θέλεις να του προσθέσεις το κάτι παραπάνω, τότε μπορείς να το ζητήσεις με μπέικον, που είναι από μαύρο χοίρο, παρακαλώ!