8 Hands Dinner στο Brutus: Δύο βραδιές, τέσσερις σεφ και ειδικά μενού που επαναπροσδιορίζουν το Surf & Turf

Στις 18 και τις 25 Φεβρουαρίου, οι δύο resident chefs του Brutus υποδέχονται τον Γρηγόρη Κίκη και Παναγιώτη Γιακαλή, καθώς και τον Χάρη Νικολούζο και Μανώλη Παπουτσάκη για δύο βραδιές αφιερωμένες στο Surf & Turf.
- 11/02/2025
- Κείμενο: NouPou.gr
Το Brutus στο Κολωνάκι, γνωστό για την εξειδίκευσή του στα εκλεκτά κρέατα, παρουσιάζει για πρώτη φορά δύο 8 Hands Dinners με ένα ανατρεπτικό Surf & Turf μενού.
Δύο guest chefs, μαζί με τους δύο resident chefs του Brutus, δημιουργούν πιάτα που συνδυάζουν τη θάλασσα με τη φωτιά της ανοιχτής κουζίνας.
Στις 18 Φεβρουαρίου οι guest chefs Γρηγόρης Κίκης και Παναγιώτης Γιακαλής ενώνουν τις δυνάμεις τους με τους Μιχάλη Νουρόγλου και Στέφανο Ρίζο για ένα μενού που εξερευνά νέες γεύσεις, παντρεύοντας τη φινέτσα των θαλασσινών με τη δυναμική των premium κρεάτων. Η εμπειρία ολοκληρώνεται με επιλεγμένες ετικέτες κρασιών από τη Nicliani Cellars.
Τη δεύτερη βραδιά, στις 25 Φεβρουαρίου, οι Χάρης Νικολούζος και Μανώλης Παπουτσάκης δίνουν τη δική τους εκδοχή στο Surf & Turf, πάντα σε συνεργασία με τους Μιχάλη Νουρόγλου και Στέφανο Ρίζο. Ανατρεπτικοί συνδυασμοί, υψηλές τεχνικές και απόλυτος σεβασμός στις πρώτες ύλες δημιουργούν μια εμπειρία που ξεπερνά τα συνηθισμένα. Το μενού συνοδεύεται από 8 επιλεγμένες ετικέτες κρασιών από την Deals.
INFO
18 & 25 Φεβρουαρίου
Tιμή μενού: €100/ άτομο
Κρατήσεις απαραίτητες | Tηλ. 210 7240453