AbraOvata: Ένα γευστικό ταξίδι παράδοσης την 25η Μαρτίου στη Λίμνη Βουλιαγμένης

Παραδοσιακές γεύσεις, σύγχρονες πινελιές και ένα μοναδικό σκηνικό: Την 25η Μαρτίου τρώμε στο abraOvata στη Λίμνη Βουλιαγμένης.
- 17/03/2025
- Κείμενο: NouPou.gr
Την Άνοιξη το abraOvata είναι στα καλύτερα του. H επέτειος της 25ης Μαρτίου είναι άλλη μια αφορμή να βρεθούμε στο μαγευτικό τοπίο της λίμνης Βουλιαγμένης για μια γαστρονομική all day εμπειρία. Ο executive chef John Σκοτίδας επιμελείται ένα μενού που εξυμνεί την πλούσια κληρονομιά της ελληνικής κουζίνας, αναδεικνύοντας αγαπημένες παραδοσιακές γεύσεις με σεβασμό στα αγνά υλικά.
Το γευστικό ταξίδι ξεκινά με προζυμένιο ψωμί, μεταξένιο ταραμά και δροσερή παντζαροσαλάτα. Το χούμους και τα ζουμερά ντολμαδάκια με το αρωματικό αυγολέμονο ξυπνάνε μνήμες, ενώ τα τσιγαριαστά χόρτα και οι τραγανές πατάτες με γραβιέρα και τρούφα δίνουν μια γήινη νότα στο γεύμα μας.
Η γιορτή συνεχίζεται με τη βελούδινη φάβα, συντροφιά με τα θαλασσινά – χταπόδι, αχνιστά μύδια και τραγανά καλαμαράκια. Το αποκορύφωμα είναι ο παραδοσιακός μπακαλιάρος με σκορδαλιά, το εμβληματικό πιάτο της 25ης Μαρτίου. Το ταξίδι ολοκληρώνεται με την αρωματική πορτοκαλόπιτα συνοδευόμενη από παγωτό καφέ, ένα γλυκό φινάλε που βάζει μια σύγχρονη πινελιά στην παράδοση.
Κάντε την κράτηση σας εδώ.