ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ Πήγαμε για φαγητό και cocktails στο Bolivar, το αγαπημένο μας spot για απόδραση από την πόλη μέσα στην πόλη
Α' ΠΛΑΖ ΒΟΥΛΑΣ Richard Sandoval: O σεφ με τα 60+ εστιατόρια σε όλο τον κόσμο μας συστήνει τον νέο του concept στη Βούλα
GRAND RESORT ΛΑΓΟΝΗΣΙ Δυο διακεκριμένοι σεφ υπογράφουν το νέο μενού του Captain’s House στο Grand Resort Lagonissi
FOUR SEASONS ASTIR PALACE HOTEL ATHENS Pelagos on Tour: Το νέο μενού γευσιγνωσίας του βραβευμένου με Michelin εστιατορίου του Αστέρα
ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ Cruiser: «The place to be» από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ στη Μαρίνα Φλοίσβου