Ρεβεγιόν Χριστουγέννων στα fine dining εστιατόρια των νοτίων
Xmas Guide 2023Τα μενού που ετοιμάζουν για το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν τα fining dining εστιατόρια των νοτίων προαστίων.
- 23/12/2023
- Κείμενο: NouPou.gr
Τα εστιατόρια έχουν στολιστεί στα γιορτινά τους και μας υποδέχονται στους κομψούς χώρους τους για να περάσουμε την Παραμονή των Χριστουγέννων. Ανακαλύψτε παρακάτω τα μενού που ετοιμάζουν τα fine dining εστιατόρια των νοτίων για το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν.
Pelagos | Four Seasons Astir Palace Hotel Athens
Το εστιατόριο Pelagos του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, που διακρίνεται για την κομψή αισθητική του, την μαγευτική θέα στη θάλασσα, αλλά και το βραβευμένο με αστέρι Michelin μενού του, γίνεται το ιδανικό σκηνικό και για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων. Και επειδή μία τόσο ξεχωριστή ημέρα ζητάει και ένα ανάλογο, εορταστικό μενού, το Pelagos προτείνει για την Παραμονή των Χριστουγέννων ένα elegant μενού έξι πιάτων, που μπορείτε να συνδυάσετε και με το ανάλογο wine pairing.
Δείτε αναλυτικά το μενού ΕΔΩ.
Κόστος μενού: 250€ / άτομο
Wine Pairing: +125€ / άτομο
Beefbar | Four Seasons Astir Palace Hotel Athens
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beefbar | Athens (@beefbar_athens)
Το πολυτελές Beefbar, μέσα στο εμβληματικό Four Seasons Astir Palace, αποτελεί ένα από τα εστιατόρια – διαμάντια του αθηναϊκού νότου. Εδώ μπορείτε να δοκιμάσετε εξαιρετικές street food επιλογές με επιρροές από διεθνείς συνταγές, με την ίδια φιλοσοφία να ακολουθείται και στο μενού τους για την Παραμονή των Χριστουγέννων, που υϊοθετεί ωστόσο μια πιο glam πινελιά λόγω ημερών.
Δείτε παρακάτω αναλυτικά το μενού για το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν.
Κόστος μενού: 200€ / άτομο
Ora by Ettore Botrini | One&Only Aesthesis
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη One&Only Aesthesis (@ooaesthesis)
Τώρα, εντός του πολυτελούς ξενοδοχείου One&Only Aesthesis, το Ora by Ettore Botrini μας υποδέχεται για μια λαμπερή βραδιά την Παραμονή των Χριστουγέννων. Εδώ ο πολυβραβευμένος Έκτορας Μποτρίνι, που εμπνέεται από την κουζίνα της Μεσογείου και φέρνει τη δική του ξεχωριστή γαστρονομική ματιά, ετοιμάζει ένα μενού επτά σταδίων, με δυνατότητα επιλογής wine pairing.
Δείτε αναλυτικά το μενού ΕΔΩ.
Κόστος μενού: 190€ / άτομο
Wine Pairing: +110€ / άτομο
Delta Restaurant | Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
Το Delta Restaurant, εντός του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, αποτελεί το μοναδικό εστιατόριο στην Ελλάδα και για το 2023 με 2 αστέρια Michelin (και ένα Michelin Green Star for Sustainable Gastronomy), οπότε αυτομάτως αποτελεί και έναν από τους κορυφαίους προορισμούς για το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν. Παρόλο που δεν θα υπάρχει κάποιο special menu για την ημέρα, στο Delta θα ισχύει το κεθιερωμένο μενού των 12 σταδίων με το αντίστοιχο pairing που προτείνουν.
Περισσότερες πληροφορίες για το μενού ΕΔΩ.
Κόστος μενού: 200€ / άτομο
Το γεύμα μπορεί να συνοδεύσει:
- juice pairing έναντι €70.00 ή
- cocktail pairing (6 κοκτέιλς) έναντι €100.00 ή
- wine pairing έναντι €120.00 (6 ποτήρια κρασί) ή
- fine wine pairing έναντι €200.00 (7 ποτήρια κρασί)