Flaws, Μαστερσεφάτο μενού παρέα με signature cocktails
Μπορεί η κουζίνα του Flaws να είναι ένα από τα highlights στο γαστρονομικό σκηνικό του Παγκρατίου, ωστόσο αποτελεί το τέλειο spot για να πιεις το ποτό σου.
- 30/10/2013
- Κείμενο: Γεωργία Περιμένη
Δια χειρός του chef Στέφανου Κυριάκου, τα πιάτα του Flaws στο Παγκράτι αποτελούν σίγουρα έκπληξη, αφού ανάμεσά τους βρίσκεις ethnic γεύσεις με συνταγές που συνδυάζουν πολλές διαφορετικές κουζίνες του κόσμου με τρόπο μοναδικό. Το γεγονός αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο, αφού πίσω από το μενού βρίσκεται ο executive chef Σάββας Λιχανίδης (Master Chef 2), ο οποίος έχει επιμεληθεί το όλο concept.
Ωστόσο, όσο περνούν οι ώρες της ημέρας και οι ρυθμοί χαλαρώνουν, το Flaws και η ethnic ατμόσφαιρά του υπό τους ανάλογους ήχους είναι το τέλειο στέκι για να απολαύσεις ένα ποτό. Συνδύασε το φαγητό σου με ένα από τα signature cocktails που θα βρεις στον κατάλογο. Αυτά που ξεχωρίζουν είναι σίγουρα το Zombie at Flaws, παραλλαγή του κλασικού cocktail με ρούμι, εσπεριδοειδή, γλυκά μπαχάρια, αμύγδαλο, τροπικά φρούτα και τζίντζερ καθώς και το Come and Spritz me, ένα πειραγμένο Aperol με φράουλες, μαστίχα Χίου, σόδα, μανταρίνι και περγαμόντο.
Στο Flaws θα βρεις επίσης διάφορες ποικιλίες κρασιών για να δημιουργήσεις το τέλειο pairing για το φαγητό σου. Εμείς σου προτείνουμε το μοσχάρι black angus με σπιτικά τσιπς πατάτας, το οποίο απογειώνεται με ένα ποτήρι κόκκινο κρασί από τη μεγάλη λίστα του Flaws.
View this post on InstagramA post shared by FLAWS Gastro Bar (@flaws.gastrobar) on