Γιορτές στο Riviera Coast με ένα σατιρικό μουσικό υπερθέαμα και γιορτινό μενού
Xmas Guide 2024Απόλαυσε το εκλεπτυσμένο περιβάλλον του Riviera Coast, το πολυτελές το εορταστικό μενού και την απίθανη μουσική παράσταση «ΤΡΑΜΠ - ΑΛΛΑ», με συμμετοχή της μοναδικής Ματθίλδης Μαγγίρα και άλλων καλλιτεχνών, σε μια αξέχαστη γιορτινή εμπειρία.
- 20/12/2024
- Κείμενο: NouPou.gr
Στο ειδυλλιακό σκηνικό της Αθηναϊκής Ριβιέρας, το Riviera Coast στη Βούλα υπόσχεται για άλλη μια χρονιά να κάνει τις γιορτές μας μοναδικές. Το αγαπημένο στέκι των Νοτίων Προαστίων συνδυάζει εξαιρετικό φαγητό, μαγευτική θέα και τη μοναδική μουσικοθεατρική παράσταση «ΤΡΑΜΠ – ΑΛΛΑ» για να δημιουργήσει την τέλεια εορταστική ατμόσφαιρα. Αν θέλεις να απολαύσεις τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά με στυλ, γεύση αλλά και… γέλιο το Riviera Coast είναι η ιδανική επιλογή.
Τα Σάββατα 21 & 28 Δεκεμβρίου και τις παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς (24 & 31 Δεκεμβρίου), το Riviera Coast φιλοξενεί την εκρηκτική Ματθίλδη Μαγγίρα, τον Δήμο Μπέκε, τη Λήδα Φόστερ και τον Άγγελο Μιχαηλίδη σε ένα μουσικό σατιρικό υπερθέαμα. Η παράσταση «ΤΡΑΜΠ – ΑΛΛΑ» υπόσχεται να εξιτάρει το κοινό με τα ευφυή της σχόλια και την πλούσια μουσική της διάσταση, ενώ ο Guest Star Άγγελος Δήμου προσθέτει ακόμα περισσότερη λάμψη στην εορταστική βραδιά.
Η πρωτότυπη μουσικοθεατρική παράσταση θα αναδείξει την αστεία πλευρά της μουσικής βιομηχανίας και υπόσχεται να κρατήσει σε ενδιαφέρον αμείωτο καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς. Παράλληλα, για τις τέσσερις ειδικές αυτές βραδιές, το Riviera Coast έχει ετοιμάσει τέσσερα εξίσου γιορτινά set menus.
Τα Σάββατα 21 και 28 Δεκεμβρίου μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε δυο ιδιάιτερα προσεγμένα μενού με βάση το κρέας ή το ψάρι. Το κρεατοφαγικό μενού ξεκινά με λαζάνι με μοσχάρι black angus, ποικιλία μανιταριών, φρέσκια σάλτσα από τοματίνι και ελαφριά κρέμα παρμεζάνας. Για κυρίως πιάτο, ribeye με πατάτες σωτέ rozvalt, σπαράγγια και μανιτάρια king oyster που συνοδεύεται από σαλάτα σπανάκι με ανθότυρο, ξινόμηλο, μυρώνια, blueberries και βαλσάμικο σύκου ενώ για γλυκό ο σεφ έχει επιλέξει μια πλούσια κρέμα σοκολάτας γάλακτος με αλμυρή καραμέλα σε τραγανή βάση φεγιεντίν με φουντούκια. (Τιμή: 80 ευρώ κατ’άτομο)
Το μενού ψαροφαγίας ξεκινάει με κριθαρότο γαρίδας και καβουριού με τζίντζερ και λάιμ σε ζωμό αστακού και για κυρίως πιάτο ακολουθεί σολομός φιλέτο με baby πατάτες, μπροκολίνι και αρώματα πορτοκαλιού που συνοδεύεται με σαλάτα κινόα με μάνγκο αγγουράκι και βινεγκρέτ passion fruit. (Τιμή: 70 ευρώ κατ’άτομο)
Την παραμονή Χριστουγέννων η ομάδα του Riviera Coast θα σε καλωσορίσει με ένα ποτήρι Kir Royale πριν από τη βελουτέ μανιταριών με πράσο, κρασί πόρτο, πορτσίνι, κροστίνι με κρέμα και φρέσκια τρούφα και κριθαρώτο γαρίδας σε ζωμό μπουγιαμπέσας με chilli, βασιλικό και beur blanc σαμπάνιας. Ακολουθεί η χριστουγεννιάτικη σαλάτα με φουντούκι, φρούτα του δάσους, κροκέτες μανούρι και βαλσάμικο σύκου που σε προετοιμάζει για το πλούσιο κυρίως πιάτο: γαλοπούλα μαγειρεμένη σε «rustic style» με γιορτινή γέμιση, πουρέ, τιπς γλυκοπατάτας και gravy. Το γεύμα ολοκληρώνεται γλυκά με την Mont Blanc, τραγανή τάρτα βουτύρου με γκανάζ σοκολάτας και κρέμα κάστανου. (Τιμή: 90 ευρώ κατ’άτομο)
Την Παραμονή Πρωτοχρονιάς, μετά το γλυκό καλωσόρισμα με ένα ποτήρι Kir Royale, το γευστικό ταξίδι ξεκινά με βελουτέ γλυκιάς κολοκύθας με κρέμα παστινάκι, σωτέ μανιτάρια τρομπέτα, crispy μπέικον, μπρουσκέτα με καραμελωμένα κρεμμύδια και κατσικίσιο τυρί, ενώ ακολουθεί ένα καπελέτο romognolo (τα cappelletti είναι μικρά γεμιστά ζυμαρικά) με παρμεζάνα Reggiano, ratatouile λαχανικών και κρέμα χειμωνιάτικης τρούφας. Ακολουθεί η new years salad με βαλεριάνα, καρδιές μαρουλιού, σπανάκι baby, blueberries, καραμελωμένα pecans, κρουτόν χαρουπιού, ρόδι και βαλσάμικο λοτού. Κυρίως πιάτο, ένα μοσχαρίσιο φιλέτο charolais με millefeuille πατάτας με μους πορτσίνι, foies gras και πόρτο με μπαχάρι ενώ το γεύμα ολοκληρώνεται mous σοκολάτας γάλακτος με ρόδι σε τραγανή βάση φεγιεντίν με τζελ ροδιού. (Τιμή: 110 ευρώ κατ’άτομο).
*Για κρατήσεις και πληροφορίες, επικοινωνήστε στο τηλέφωνο +302108992453-4 ή στο email info@rivieracoast.gr.