Τα πιο απολαυστικά γλυκά των νοτίων προαστίων
Άμα ψάχνεις τα πιο λαχταριστά, κολασμένα, απολαυστικά και θεϊκά γλυκά των Νοτίων Προαστίων, σου τα έχουμε μαζέψει όλα σε μια λίστα.
- 12/04/2018
- Κείμενο: NouPou.gr
Tα σοκολατάκια Gianduja από το Leonidas
Είναι εκείνα τα χρυσά σοκολατάκια που σε έχουν βγάλει ασπροπρόσωπο σε αμέτρητα καλέσματα τελευταίας στιγμής, γιορτές στο γραφείο, γενέθλια και ξαφνικές λιγούρες για σοκολάτα. Είναι τα κλασικά σοκολατάκια του Leonidas που μοιάζουν με κόσμημα στην τραπεζαρία ή το σαλόνι του σπιτιού σου, ενώ στην κίνηση και μόνο του να ανοίξεις ένα για να φας, θέλεις ακόμη δέκα. Λίγο ο τρόπος που λιώνει στο στόμα σου η gianduja, λίγο η ανάμνηση της ευτυχίας κάθε φορά που βλέπεις ένα μπροστά σου, το να αντισταθείς μοιάζει σαν ένα μακρινό όνειρο. Γιατί άλλωστε να αντισταθείς σ’ ένα τόσο λαχταριστό σοκολατάκι;
Λεωφ. Βουλιαγμένης 54, Βούλα (Τηλ. 2108955514)
Τα Παγωτά με Stevia του SlimBites
Το καλοκαίρι πλησιάζει και τι πιο δροσερό από μια λαχταριστή μπάλα παγωτό χωρίς τύψεις και ενοχές! Με ελάχιστες θερμίδες αλλά πλούσια σε γεύση, τα παγωτά στο SLIMBITES υπόσχονται να ικανοποιήσουν κάθε απαιτητικό ουρανίσκο! Παγωτά με stevia και αγνές πρώτες ύλες χωρίς συντηρητικά και υποκατάστατα. Με 14 διαφορετικές γεύσεις, σίγουρα κάποια θα καλύψει το γούστο σας. Δοκιμάστε μεταξύ άλλων την bitter σοκολάτα, την κρέμα με αυθεντική βανίλια Μαδαγασκάρης, το γιαούρτι με μάνγκο, το tiramisu και το lemon pie. Ιδιαίτερη αίσθηση δίνουν οι sorbe επιλογές όπως γνήσιο μάνγκο, αληθινή φράουλα και βατόμουρο και ένας συνδυασμός έκπληξη: Lime με βασιλικό! Τέλος μη σας ξεφύγουν τα παγωτίνια! Σαντουϊτσάκια με bitter σοκολάτα και παγωτό σοκολάτα, σοκολάτα γάλακτος με παγωτό βανίλια και ξυλάκια lemon pie και λευκή σοκολάτα με παγωτό φράουλα και γλυκιά σως μπαλσάμικο! Σκέτη πρόκληση.
Αρτέμιδος 8, Γλυφάδα, Τηλ: 216 7006979
Ο Βεζούβιος των Zuccherino
Ένα γλυκό υπερπαραγωγή σε περιμένει στα αγαπημένα Zuccherino. Το όνομα «Βεζούβιος» δεν είναι καθόλου τυχαίο αφού λαχταριστή σοκολάτα, αρωματική κρέμα και μπισκότα ξεχειλίζουν κυριολεκτικά από παντού. Με μία τραγανή βάση 3 διαφορετικών μπισκότων –οreo cookies, petit beurre και μπισκότο δημητριακών-, μια στρώση κρέμα nutella με flakes μαύρης σοκολάτας και μία τελευταία από κρέμα cheesecake με άρωμα βανίλιας και άγρια βύσσινα, το ηφαίστειο της απόλαυσης θα εκραγεί στο στόμα σου από την πρώτη κιόλας μπουκιά! Σε οικογενειακό μέγεθος ή ατομικό, υπόσχεται να γίνει η πιο γλυκιά σου αμαρτία ανάμεσα στις πολλές της γνωστής αλυσίδας.
Πρωτέως & Σειρήνων 48, Π. Φάληρο, τηλ.: 210-9845238 & 210-9830869 / Αγ. Αλεξάνδρου 41, Π. Φάληρο, τηλ.: 210-9830049 / 2ας Μαΐου 12, Πλατεία Ν.Σμύρνης, τηλ.: 210-9357590 / Μητροπόλεως 80, Μοναστηράκι, τηλ.: 210-3213015
To Προφιτερόλ του Kazarte
Ένα από τα πιο κλασικά και αγαπημένα γλυκά του Kazarte είναι το προφιτερόλ. Γιατί είναι εκείνο που δεν λείπει από κανένα οικογενειακό τραπέζι κι εκείνο που θα θέλεις πάντα να σου αλλάξει την γεύση. Το συγκεκριμένο προφιτερόλ όμως, εκτός από την bitter σοκολάτα στο 80% του μικρού και μεγάλου μπολ, και τα στρογγυλά choux γεμάτα κρέμα βανίλιας, έχει και μια στρώση από την φημισμένη τους crème patisserie. Αυτή η λεπτομέρεια, είναι κι εκείνη που κάνει τη διαφορά, καθώς σπάει την πικρή σοκολάτα.
Αρτέμιδος 51, Γλυφάδα
Η Δροσερή Πάβλοβα του Daily Deli
Δεν είναι τυχαίο ότι πολλοί πελάτες έρχονται από τα βόρεια προάστια για να μπορέσουν να γευτούν τη μοναδική πάβλοβα που έχουμε την τύχη να απολαμβάνουμε εδώ στα νότια χάρη στο Daily Deli. Οι εκδοχές της με κάστανο ή με καραμελωμένους ξηρούς καρπούς μας συντροφεύουν τις κρύες νύχτες του χειμώνα, αλλά η κλασική πάβλοβα με τις φράουλες κερδίζει επάξια τον θρόνο της βασίλισσας της άνοιξης και του καλοκαιριού- μαζί με τις εξίσου απολαυστικές της εκδοχές με λεμόνι ή πραλίνα. Όποιος είχε την τύχη να δοκιμάσει έστω και μια μικρή κουταλιά, ορκίστηκε αιώνια πίστη στην ανάλαφρη κρεμώδη όαση της χειροποίητης μαρέγκας της -η οποία φτιάχνεται καθημερινά στο εργαστήριο του Daily Deli- με τις ολόφρεσκες και ζουμερές φράουλες.
Βασιλέως Παύλου 85, Βούλα, Τηλ.: 2108959998
Το Προφιτερόλ του Θωμά
Αν δεν έχεις δοκιμάσει το ιδιαίτερο προφιτερόλ του Θωμά με το χειροποίητο παντεσπάνι, πραγματικά χάνεις. Το αγαπημένο γλυκό στα καλύτερά του, με τραγανή βάση από παντεσπάνι, χειροποίητα σου γεμισμένα με κρέμα patisserie, πραγματική σοκολάτα κι από πάνω μους σοκολάτα με καρβουρδισμένα αμύγδαλα. Μέσα σ’ αυτή την πανδαισία γεύσεων, δεν θα βρεις τίποτα προπαρασκευασμένο, φυσικά. Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο συστατικό, όλα φτιάχνονται αποκλειστικά στο εργαστήριο του καταστήματος που εγγυάται “προσωπικά” το εντυπωσιακό αποτέλεσμα.
Λεωφόρος Μαρίνου Αντύπα 56, Ηλιούπολη, Πλατεία κανάρια, Τηλ.: 210- 9734458
Η Crème Patisserie του Ρενιέρη
Αν μέχρι τώρα πίστευες ότι οι χαμηλές θερμίδες με την απολαυστική γεύση είναι δύο χαρακτηριστικά που δεν μπορείς να συναντήσεις σε ένα γλυκό, μάλλον δεν έχεις περάσει μια βόλτα από τον φούρνο Ρενιέρη. Η Crème Patisserie του εξαφανίζεται καθημερινά από τη βιτρίνα του γιατί πολύ απλά δεν αφήνει κανένα αδιάφορο: η κρέμα έχει τόσο βελούδινη και ταυτόχρονα ανάλαφρη υφή που δεν μπορείς να διανοηθείς ότι τόση απόλαυση χωράει σε μερικές δεκάδες θερμίδες. Είναι φτιαγμένη σύμφωνα με την αυθεντική Γαλλική συνταγή, με φυσικό λοβό βανίλιας Μαδαγασκάρης και φρέσκες ζουμερές φράουλες, δια χειρός του pastry chef Θάνου Αγγελίδη. Φάε όσες κουταλιές θέλεις χωρίς τύψεις, είναι σίγουρο ότι δεν θα το μετανιώσεις αργότερα.
Γούναρη 39 και Αθανάτου 1, Γλυφάδα, Τηλ: 210-9603541
Το Κέικ Πραλίνας του Βενέρη
Με το που ανοίγεις την πόρτα του Βενέρη και φτάνεις στην βιτρίνα με τα γλυκά, το κέικ πραλίνας είναι εκείνο που τραβάει την προσοχή σου. Ποτέ άλλοτε η πραλίνα φουντουκιού δεν είχε τόσο δελεαστική εμφάνιση και είναι κάτι παραπάνω από αναπόφευκτο ότι θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σου. Μόνο μια ματιά σε αυτό το ζουμερό σοκολατένιο κέικ με την επικάλυψη σοκολάτας πραλίνα κάνει την φαντασία σου να οργιάζει και δεν υπάρχει περίπτωση να φύγεις αν δεν το κάνεις δικό σου. Και σίγουρα αξίζει να το κάνεις γιατί σου υποσχόμαστε ότι είναι όσο νόστιμο και «κολάσιμο» φαίνεται.
Λ. Βουλιαγμένης 10, Βούλα, Τηλ: 210 8956190
H Tούρτα Royal Chocolate του Nouvelle Patisserie
Μπορεί το Nouvelle να έγινε γνωστό, πριν από 35 χρόνια, για τις τάρτες με φρέσκα φρούτα, όταν έγραψε για αυτές ο Ζάχος Χατζηφωτίου στον Ταχυδρόμο προκαλώντας κοσμοσυρροή, αλλά πλέον εξίσου μεγάλο σουξέ έχει η ακαταμάχητη σοκολατένια αμαρτία που αποτελεί η τούρτα Royal Chocolate. Όπως σε όλα τα γλυκά της οικογένειας Τσιροπούλου, έτσι και στη συγκεκριμένη τούρτα, η ποιότητα των πρώτων υλών -μεταξύ άλλων σοκολάτες διαφορετικών ειδών και περιεκτικότητας σε κακάο- είναι δεδομένη, αδιαπραγμάτευτη και αυτονόητη. Ιδανική ευκαιρία να ανακαλύψετε ένα οικογενειακό ζαχαροπλαστείο (τα γλυκά τα φτιάχνουν μπαμπάς και κόρη) που επιμένει να επενδύει στην ουσία (βλέπε ποιότητα γλυκών) και όχι στο ‘περιτύλιγμα’ (περίτεχνες βιτρίνες, εκατοντάδες τετ. μέτρα χώρου).
Λεωφόρος Αμφιθέας 168, Φάληρο, τηλ.: 210-9833096
Η τούρτα Passion Revolution του Αμάραντου
Το ζαχαροπλαστείο Αμάραντος στην Σαρωνίδα είναι η καλύτερη στάση που μπορείς να κάνεις στην επιστροφή σου από μια βόλτα στην παραλία. Και ο καλύτερος λόγος για αυτην την στάση ακούσει στο όνομα Passion Revolution. Ο σοκολατένιος αυτός πειρασμός έχει γέμιση από μους origin σοκολάτας γάλακτος Cacao Barry από την Γκάνα μαζί με πουρέ φρούτων cremeux από passion fruit και μάνγκο πάνω σε ένα παντεσπάνι από ντακουάζ καρύδας. Είναι η απόλυτη σταρ του καλοκαιριού, με τις γεύσεις της σοκολάτας και των φρούτων να συνθέτουν ένα δροσιστικό και απολαυστικό παζλ γεύσεων με κρεμμώδη και φρουτώδη επίγευση.
Το Γαλακτομπούρεκο από το Κοσμικόν
Όλοι οι ορκισμένοι λάτρεις του γαλακτομπούρεκου έχουν περάσει έστω και μια φορά από τα καταστήματα του ζαχαροπλαστείου Κοσμικόν. Με δύο νότια spots, στο Παλαίο Φάληρο και το κέντρο τη Γλυφάδας, το γαλακτομπούρεκο του παραμένει εδώ και πάνω από μισό αιώνα ανάμεσα στα καλύτερα και τα πιο φημισμένα γλυκά ταψιού της πόλης. Η συνταγή του παραμένει αυθεντική και ίδια όλα αυτά τα χρόνια, με βούτυρο γάλακτος από τη Μυτιλήνη και την Θεσσαλία, χειροποίητο φύλλο και μεθυστικό σιρόπι. Δεν είναι τυχαίο ότι από 1961 όταν άνοιξε τις πόρτες του το πρώτο κατάστημα στο κέντρο μέχρι την τελευταία άφιξη του στα νότια προάστια, το γαλακτομπούρεκο παραμένει το σήμα κατατεθέν του.
Πλατεία Βάσως Κατράκη 6, Γλυφάδα, Τηλ: 210-8943919 & Αγ. Αλεξάνδρου 102 & Ζησιμοπούλου- Π. Φαλήρο, Τηλ: 210-9811677
Το Μιλφέιγ του Riviera
Υπάρχουν πολλά μιλφέιγ στην Αθήνα και αρκετά είναι πολύ καλά, με ωραίο φύλλο και γεμάτη γεύση. Όμως, με κάθε σεβασμό και χωρίς να θέλουμε να μειώσουμε κανέναν, το Riviera εδώ και 30 χρόνια έχει πάει την τέχνη των 1000 φύλλων σε άλλο επίπεδο. Δεν έχουμε βγάλει ακόμα συμπέρασμα αν το κρατσανιστό φύλλο, τα αγνά υλικά ή αυτή η μαγική κρέμα είναι που την ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα. Ίσως, να είναι το μεράκι που βάζει ο Γιάννης Καραπιπέρης και η αγάπη που του μετέδωσε ο πατέρα του, Στέλιος, για το καλό και σωστό γλυκό. Αυτό που σε κάνει να το θες, στις πιο δύσκολες στιγμές σου για να τις κάνεις λίγο πιο γλυκές.
Τρίτωνος 119, Παλαιό Φάληρο Τηλέφωνο: 210-9826670, & Λεωφόρος Δημάρχου Μεταξά Άγγελου 21, Γλυφάδα , τηλ. 210-8942718
Η Μους Σοκολάτας με Φράουλες του Fresh
Δεν είναι μυστικό ότι η Fresh Patisserie έχει καταφέρει εδώ και πολλά χρόνια να παραμένει σταθερή αξία στους γλυκούς πειρασμούς της πόλης. Αν και είναι δύσκολο να διαλέξεις ένα και μοναδικό γλυκό, η παραδεισένια μους σοκολάτας γάλακτος με φράουλες είναι από τα best seller της με φανατικό κοινό. Πολλές φορές θα πρέπει να την παραγγείλεις από πριν για να την έχεις στο τραπέζι σου, αφού γίνεται ανάρπαστη. Η ανάλαφρη μους σοκολάτας δένει απίστευτα με το χειροποιήτο μπισκότο σαβαγιάρ, ενώ οι φράουλες έρχονται και ολοκληρώνουν την γευστική αυτή γλυκιά εμπειρία που μας προσφέρει απλόχερα εδώ και χρόνια το Fresh, με πολλή αγάπη.
Οι Μπαμπάδες από το Rio
Στο παλιό και γνωστό ζαχαροπλαστείο του Φαλήρου, θα βρεις του καλύτερους μπαμπάδες που έχεις γευτεί στη ζωή σου. Θα ταξιδέψεις στην Κωνσταντινούπολη μέσα από την αυθεντική αυτή συνταγή, φτιαγμένη με πολλή αγάπη και μεράκι. Σιρόπι με κονιάκ, μαρμελάδα βερύκοκο, πορτοκαλένιες φέτες και μια λαχταριστή ζύμη φτιαγμένη με μαεστρία με τον παραδοσιακό παλιό τρόπο. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι οι μπαμπάδες του Rio είναι γνωστοί σε όλην την Αθήνα και όχι μόνο στα νότια προάστια. Μια δοκιμή θα σε πείσει ότι η φήμη τους δίκαια έχει εξαπλωθεί εκτός “συνόρων”.
Πρωτέως 4 & Μουσών, Παλαιό Φάληρο, τηλ: 2109831892
Το Καζάν Ντιπί του Belle Vue
Μια βόλτα από το γνωστό ζαχαροπλαστείο της Νέας Σμύρνης θα σε φέρει πιο κοντά σε ανατολίτικες γλυκές μυρωδιές. Τα φοβερά χειροποίητα παγωτά του- με απόλυτο πρωταγωνιστή το καϊμάκι- συνοδέυουν άριστα κάθε μικρή γλυκιά αμαρτία στην οποία θα παραδοθείς. Μια από αυτές είναι το καζάν ντιπί του. Ψημένο με την γνήσια πολίτικη συνταγή, η μαστιχωτή αυτή κρέμα από τον “πάτο του ταψιού” όπως είναι η μετάφρασή του, έχει πλούσια γεύση και βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων μας όταν μας έρθει η όρεξη για ένα αυθεντικό πολίτικο γλυκό νγια να σβήσουμε όμορφα την υπογλυκαιμία μας.
Ελ. Βενιζέλου 104, Νέα Σμύρνη, Τηλ: 210 934 4064
Το Γαλακτομπούρεκο του Κούτρα
Το τραγανιστό φύλλο με την ονειρική και πλούσια κρέμα του γαλακτομπούρεκου του Κούτρα έχει θρέψει γενιές και γενιές. Από τα τέλη της δεκαετίας του 1950, όλη η Αθήνα έχει κάνει μια στάση για να μυρίσει και φυσικά να δοκιμάσει έστω ένα μικρό κομματάκι από το λαχταριστό αυτό γλυκό. Η ιδιαιτερότητα του είναι ότι η κρέμα του απλώνεται σε αφθονία στο ταψί, ενώ οι μυρωδιές του πορτοκαλιού κυριαρχούν σε κάθε μπουκιά σου. Ιδανική επιλογή για όλους τους εραστές της κρέμας αλλά και ευχάριστο διάλειμμα και για εκείνους που προτιμάνε την σοκολάτα, αφού είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις για να γευτείς κάτι διαφορετικό.
Ελ. Βενιζέλου 165, Νέα Σμύρνη, Τηλ: 210 933 0982
To Προφιτερόλ του Palet
Το σήμα κατατεθέν του γνωστού ζαχαροπλαστείου του Αλίμου δεν είναι άλλο από το προφιτερόλ του. Από το 1977 από όταν άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του, το πλούσιο προφιτερόλ του είναι αυτό που κλέβει την παράσταση και μονοπωλεί το ενδιαφέρον μας. Αυτό που χωρίς αμφιβολία το έχει κάνει να ξεχωρίζει είναι το γεγονός ότι αποτελείται από 100% χειροποίητη σοκολάτα και χειροποίητη creme patisserie που δημιουργούνται από την παραγωγή του ζαχαροπλαστείου εδώ και δεκαετίες. Σε συνδυασμό με τα ολόφρεκα υλικά, την αγάπη και το μεράκι, δεν είναι να απορεί κανείς που έχει καταφέρει να διατηρήσει την ποιότητα και την φήμη του όλα αυτά χρόνια.
Λεωφόρος Καλαμακίου 16, Άλιμος, Τηλέφωνα παραγγελίας: 210.9828154, 210.9834077
O Μπακλαβάς με Σαντιγί του Χατζή
Με πατρίδα την Θεσσαλονίκη και ιστορία που ξεπερνάει τον έναν αιώνα, ο Χατζής έχει μεγάλη παράδοση στα πολίτικα γλυκά, τις κρέμες και τα σιροπιαστά. Εμείς όμως διαλέξαμε για εσένα, τον αυθεντικό μπακλαβά που προσφέρει με γέμιση από εξαιρετική σαντιγί, για να δοκιμάσεις κάτι λίγο διαφορετικό από αυτά που έχεις συνηθίσει. Τα τραγανά φύλλα του μπακλαβά, σε συνδυασμό με τους ξηρούς καρπούς του, δένουν αρμονικά με την χειροποίητη σαντιγί και αν είσαι φαν των πολίτικων, θα αναγνωρίσεις το επόμενο αγαπημένο σου γλύκισμα.
25ης Μαρτίου 27, Ν. Σμύρνη, Τηλ.: 210-9317273
Tα Macarons από το Tsirou Sweet Creations
Δεν το λέμε μόνο εμείς, αλλά όλη η Αθήνα. Τα macarons από τα ζαχαροπλαστεία Tsirou είναι από μόνα τους ένας πολύ σοβαρός λόγος για να περάσεις μια βόλτα από εκεί. Με γεύσεις κλασικές αλλά και πιο ιδιαίτερες όπως πεπόνι, blueberry, μόκα και καρύδα, είναι σχεδόν εγγυημένο ότι ακόμα κι αν σνομπάρεις αυτό το γνήσιο γαλλικό γλυκάκι, τελικά θα υποκύψεις στην γοητεία του. Θα το αναζητάς σε κάθε στιγμή αδυναμίας και μια μόνο μια μικρή γλυκιά μπουκίτσα μπορεί να σου χαρίσει απέραντη ευχαρίστηση στον ουρανίσκο.
Γρηγορίου Λαμπράκη 75,Γλυφάδα, 210 9600200
Η Μους Σοκολάτα του Mon Quartier
Αν είσαι λάτρης της σοκολάτας- και ειδικότερα της πανάλαφρης και καθόλου λιγωτικής μους σοκολάτας- θα ενθουσιαστείς από την πρώτη κουταλιά που θα γευτείς από την μους του ιστορικού ζαχαροπλαστείου της Βούλας, Mon Quartier. Πρόκειται για μια γλυκιά εμπειρία που αναδεικνύει την γεύση της σοκολάτας με τον καλύτερο τρόπο και την ανεβάζει στον βασιλικό θρόνο που της αξίζει. Μπορείς να την απολαύσεις ως τούρτα, αλλά και να σβήσεις την υπογλυκαιμία σου με ένα μόνο κομμάτι- αφού προσφέρεται και σε μεμονωμένα κομμάτια. Η συμβουλή μας; Κανείς δεν μπορεί να φάει μόνο ένα κομμάτι από αυτήν την θεσπέσια μους. Να είσαι σίγουρος ότι μέσα σε λίγες ώρες η τούρτα Μους Σοκολάτα του Mon Quartier θα έχει εξαφανιστεί.
Βασ. Παύλου 63, Βούλα, 210 8990040
To Mιλφέιγ της Despina
Πολλοί έχουν επιχειρήσει να ονομάσουν το καλύτερο μιλφέιγ της πόλης, και πάντα το συγκεκριμένο γλυκό από τα Despina Patisserie βρίσκεται ανάμεσα στους τελικούς φιναλίστ. Δεν έχει αποκτήσει τυχαία φήμη ως το best seller και το σήμα κατατεθέν από τα Despina’s Patisserie. Με ιστορία που κρατάει πολλές δεκάδες χρόνια, το μιλφέιγ της “Δέσποινας” έχει φανατικούς θαυμαστές και αυτό πολύ δικαιολογημένα: είναι ολόφρεσκο, πλούσιο σε αμύγδαλο, με τραγανιστά φύλλα και βελούδινη και μυρωδάτη κρέμα που καταφέρνει να μην σε λιγώνει.
Βασιλέως Γεωργίου 83Α, Γλυφάδα, Τηλ: 210-9680757
Η Τάρτα Σοκολάτας του La Βouchée
Αν είσαι αμετανόητος οπαδός της σοκολάτας και ειδικότερα της σοκολατένιας τάρτας, θα έχεις σίγουρα περάσει από το ζαχαροπλαστείο La Βouchée- και αν δεν το έχεις κάνει, πρέπει να διορθώσεις αυτό το λάθος. Εκτός από όλα τα μικρά και υπέροχα γαλλικά γλυκά που θα βρεις εκεί, ένα από εκείνα που κλέβουν καρδιές είναι η τάρτα σοκολάτα. Αυτή η τραγανή pâte sablée έχει ενισχυθεί με μια στρώση από κρέμα σοκολάτας bitter, η οποία υπόσχεται να σου σβήσει κάθε ίχνος υπογλυκαιμίας, με τον πιο όμορφο τρόπο. Και αν νομίζεις ότι η συγκεκριμένη τάρτα σοκολάτας θα σε λιγώσει, θα πρέπει να το ξανασκεφτείς. Είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα να αποτελειώσεις μια τάρτα μόνος σου. Ευτυχώς ή δυστυχώς!
Διγενή 21 & Πλαστήρα, Bούλα, Τηλ: 210-9689010