Η ψαρόσουπα του Γαρμπή στο Καβούρι
Το Nou-Pou.gr διαλέγει και προτείνει μια γευστική εμμονή από τα νότια προάστια. Γιατί, αν δεν ξέρεις να φας ή να πιεις στην περιοχή σου, τότε καλύτερα να μετακομίσεις.
- 19/03/2017
- Κείμενο: NouPou.gr
Η εμμονή: Μεσογειακή σούπα από τον σεφ Μιχάλη Πήττα με φρέσκα όστρακα, όπως κυδώνια και γυαλιστερές, μπακαλιάρο, γαρίδα και τέσσερα διαφορετικά πετρόψαρα.
Γιατί: Για τα φρέσκα όστρακα και το φρέσκο ψάρι της, για τη μοναδική ευωδιά της που δε θυμίζει σε τίποτα την υπερβολική μυρωδιά του ψαριού, για τη βελουτέ υφή της και ναι, για τον τρόπο σερβιρίσματός της. Στο τραπέζι σου θα έρθουν δύο πιάτα. Ένα με τη γαρίδα, τον μπακαλιάρο και τα όστρακα και ένα, σαν γάστρα, με τη μεσογειακή σούπα. Όταν το ένα συναντήσει το άλλο ζεις την εμπειρία!
Που θα τη βρεις: Αποτελεί το best seller του μενού στο εστιατόριο Γαρμπή στο Καβούρι, Ηλίου 21, και πριν βιαστείς, να σου πω ότι κοστίζει μόλις 11 ευρώ.
*Φωτογραφια: Τόνια Φάντη
Εστιατόριο Γαρμπή
Ηλίου 21, Καβούρι
Τηλ. 2108963480
Facebook Εστιατοριο ΓΑΡΜΠΗ-GARBI restaurant