Στο Da Bruno κάνουμε ρεβεγιόν με aperitivo και γεύσεις αλά ιταλικά
Τα ολοκληρωμένα μενού του Da Bruno στο Παλαιό Φάληρο θα σε κάνουν να ανυπομονείς για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
- 22/12/2021
- Κείμενο: NouPou.gr
Το Da Bruno, γνωστό ιταλικό εστιατόριο στο Παλαιό Φάληρο, προετοιμάζεται για τα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, με την επιμέλεια του σεφ Βασίλη Ρούσσου.
Τα υλικά συλλέχθηκαν, ταξίδεψαν και στα χέρια της των σεφ θα πάρουν εκείνες τις γευστικές νότες που θα κάνουν την εορταστική έξοδο μοναδική εμπειρία! Συγκεκριμένα, την Παραμονή των Χριστουγέννων θα ξεκινήσεις με aperitivo και καλωσόρισμα από τον σεφ, σούπα βελουτέ πατάτας, αρωματισμένη με λευκή τρούφα, κάστανο και λαχανίδα (kale). Ακολουθεί σαλάτα με σπανάκι, baby ρόκα, γκοργκοντζόλα, ρόδι και αρωματισμένους ξηρούς καρπούς με μπαχαρικά και για κυρίως, επιλέγεις ανάμεσα σε φιλέτο γαλοπούλας με πουρέ πατάτας-κάστανου και σάλτσα φουαγκρά ή μοσχαρίσιο μάγουλο σιγομαγειρεμένο σε κόκκινο κρασί Barollo, πουρέ κάστανο και κροκέτα πατάτας. Στο επιδόρπιο, τα σοκολατάκια τρούφας και το ιταλικό πανετόνε με κρέμα μασκαρπόνε και κόκκινα φρούτα θα αφήσουν όλη τη γιορτινή Ιταλία στον ουρανίσκο σου!
Τιμή για Παραμονή Χριστουγέννων- 52 ευρώ το άτομο
Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς πάλι, η ιεροτελεστία της υποδοχής του καινούριου χρόνου, ξεκινά με aperitivo, ακολουθεί σούπα βελουτέ με αγκινάρα Ιερουσαλήμ, φουαγκρά σοτέ, καβουρδισμένο φουντούκι και εσπρέσο, σαλάτα με βαλεριάνα σπανάκι, φιλέτο καπνιστή πάπια, κάστανο, λευκή τρούφα και εσπεριδοειδή, αλλά και ταρτάρ από μοσχαρίσιο φιλέτο, μαγιονέζα μπαχαρικών και πεκορίνο τρούφας. Για κυρίως, οι επιλογές είναι φιλέτο πάπιας με λαχανικά και σάλτσα αρωματισμένη με πορτοκάλι ή φιλέτο μοσχαρίσιο με σάλτσα από φουαγκρά, αρωματισμένο με λευκή τρούφα. Το γεύμα ολοκληρώνεται με σοκολατάκια με τρούφα και κρεμέ σοκολάτας γάλακτος με σορμπέ από κόκκινα φρούτα και ίσως έχει έρθει η ώρα να υψωθούν τα ποτήρια και να αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση και οι ευχές για μια καλύτερη νέα χρονιά. Ακόμη, το γεύμα συνοδεύεται με μελωδίες live βιολιού και κιθάρας.
Τιμή για Παραμονή Πρωτοχρονιάς- 58 ευρώ το άτομο
Σημείωσε ότι οι μικροί φίλοι (έως 12 ετών) του εστιατορίου έχουν ειδικά διαμορφωμένο μενού, που περιλαμβάνει επιλογή ανάμεσα σε πέννες με ντομάτα ή σάλτσα μπολονέζ και σνίτσελ πανέ με πατάτες baby και για το τέλος, πανετόνε σοκολάτας!
Τιμή παιδικού μενού (για παιδιά έως 12 ετών): Χριστούγεννα- 22 ευρώ| Πρωτοχρονιά- 24 ευρώ