Στο κρεοπωλείο Meat The Butcher της Γλυφάδας η κρεατοφαγία ανεβαίνει επίπεδο γεύσης και ποιότητας
Η πλήρως ενημερωμένη ομάδα του Meat the Butcher θα σε κατευθύνει ώστε να ψήσεις στην εντέλεια από ντόπια κρέατα και χειροποίητα μπιφτέκια, μέχρι premium προτάσεις από όλο τον κόσμο, όπως το διάσημο Black Angus, και το εκλεκτό Wagyu.
- 08/11/2024
- Κείμενο: Αλίν Διαμαντή
Αν κάτι μας έχει προσφέρει η αμερικανική κουζίνα, αυτό είναι η συνήθεια του bbq που κάνει τις Κυριακές μας πιο ενδιαφέρουσες, πιο παρεΐστικες και πιο γευστικές. Ειδικά γι’ αυτό το τελευταίο, φροντίζει το Meat The Butcher που από το 2016 προμηθεύει τα νότια προάστια και όχι μόνο, με κορυφαία κρέατα ελληνικής παραγωγής και premium κοπές από τις καλύτερες φάρμες του κόσμου.
Η Άννα Σωτηράκη, που βρίσκεται στο τιμόνι, αλλά και όλη η ομάδα αυτού του ξεχωριστού κρεοπωλείου βάζουν καθημερινά όλη τους τη γνώση και το μεράκι για να μας προσφέρουν ό,τι χρειαζόμαστε για να ζήσουμε μικρές στιγμές ευχαρίστησης με τους αγαπημένους μας. Από ζουμερές μπριζόλες και χειροποίητα μπιφτέκια όπως της μαμάς, μέχρι μαριναρισμένα κομμάτια από τρυφερά κρέατα, έτοιμα να μπουν στη σχάρα και να σκορπίσουν τη νοστιμιά τους.
Αν μάλιστα θέλεις να γίνεις εσύ ο δημιουργός των γεύσεών σου, μπορείς να συμβουλευτείς τους ανθρώπους του Meat The Butcher που θα σε καθοδηγήσουν βήμα προς βήμα σε μια εμπειρία bbq που θα μείνει αξέχαστη. Ειδικά όταν μιλάμε για προτάσεις σε premium κοπές και κρέατα (εδώ θα βρεις το περίφημο Black Angus και το super premium ιαπωνικό Wagyu), η ομάδα του Meat The Butcher θα σε οδηγήσει στο να αναδείξεις αψεγάδιαστα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους.
Η ομάδα αυτή είναι που ετοιμάζει καθημερινά πεντανόστιμες μαρινάδες και εξαιρετικές κρεατοπαρασκευές από αγνά ελληνικά προϊόντα, ανάμεσά τους και κάποια που πρέπει να δοκιμάσεις οπωσδήποτε, όπως τα special μπιφτέκια από ζυγούρι. Στο ψυγείο και στα ράφια του Meat the Butcher θα βρεις επίσης επιλεγμένα προϊόντα deli που θα συνοδεύσουν το τραπέζι, όπως το εκλεκτό Jamón iberico, αυθεντική ιταλική πάστα, φέτα Βυτίνας, γραβιέρα Κρήτης, εξαιρετικά χειροποίητα αλλαντικά και ένα σωρό ακόμη γνήσιες τοπικές προτάσεις από την ελληνική ύπαιθρο.
Extra tip: Το Meat the Butcher κλείνει φέτος τα 8 του χρόνια και το γιορτάζει με ένα αξέχαστο πάρτι τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου στις 7μμ στο κατάστημά του, με καλεσμένο τον Γιώργο Θεοδωρόπουλο -γνωστό ως The Greek Master Chef και Floutsou και πολλούς άλλους ιδιαίτερους guests. Εκεί, μπορείς να δεις τη μεγάλη ποικιλία που προσφέρει το κρεοπωλείο όλα αυτά τα χρόνια και να πάρεις όλα τα απαραίτητα για το επόμενο επιτυχημένο σου bbq!