Μιχαήλ Χατζής, ο chef που παρουσιάζει πρωτότυπα προϊόντα αλατιού
Ο chef Μιχαήλ Χατζής παρουσιάζει μια ξεχωριστή ιδέα, τα προϊόντα Philippemichel, τα οποία είναι στην ουσία αλάτι με διάφορα αρώματα και γεύσεις που δίνουν κάτι ξεχωριστό σε κάθε πιάτο.
- 01/08/2022
- Κείμενο: NouPou.gr
Ξεκινώντας από το μηδέν και από την πόλη της Πάτρας, ο Μιχαήλ Χατζής φεύγει για σπουδές στον εκπαιδευτικό όμιλο Le monde και εκεί σπουδάζει Chef και F&B Manager, δίπλα σε κάποιους από τους καλύτερους του χώρου. Έπειτα, με σταθερά βήματα προσπαθεί να γίνει μέρος του κόσμου της γαστρονομίας.
“Ο λόγος που επέλεξα να γίνω μάγειρας είναι γιατί πάντα ήθελα να προσφέρω το χαμόγελο στους ανθρώπους, έτσι μέσα από τη δουλειά μου μπορώ με τη σωστή επιλογή πρώτης ύλης να δίνω αυτό που πάντα θέλω και να κάνω ένα πιάτο, μια όμορφη ανάμνηση για όποιον το δοκιμάζει”.
Πλέον, γίνεται γνωστός και για την ξεχωριστή του ιδέα, τα προϊόντα Philippemichel, τα οποία είναι στην ουσία αλάτια με διαφορά αρώματα και γεύσεις που δίνουν κάτι ξεχωριστό σε κάθε πιάτο.
Τα προϊόντα αυτά ωστόσο δεν θα είναι διαθέσιμα στην αγορά, καθώς απευθύνονται σε ανθρώπους του χώρου της γαστρονομίας. Όπως τονίζει ο chef, πρόκειται για ένα luxury brand, το οποίο έχει την υπογραφή του.