Ο Κόλλιας άνοιξε στη Γλυφάδα
Ο Τάσος Κόλλιας έκανε τη μεγάλη επιστροφή στη γαστρονομία, αυτή τη φορά στην καρδιά της Γλυφάδας και στο ανανεωμένο εστιατόριο ψαροφαγίας «Κόλλιας Ψαράκια και Θαλασσινά».
- 01/12/2022
- Κείμενο: NouPou.gr
Πριν από περίπου δυο μήνες μάθαμε ότι ο Τάσος Κόλλιας και το εμβληματικό του μαγαζί που μας έμαθε τι θα πει ψαροφαγία, ετοιμαζόταν για τη μεγάλη του επιστροφή, αυτή τη φορά σε άλλη διεύθυνση.
Το πλήρωμα του χρόνου έφτασε και ο Κόλλιας πήρε ξανά τη θέση του, αυτή τη φορά στην καρδιά της Γλυφάδας, επί της οδού Κύπρου και στον αριθμό 60. Ουσιαστικά ο Τάσος Κόλλιας ενώνει τις δυνάμεις του με την οικογένεια Κοντιλιέρα από το εστιατόριο «Ψαράκια και Θαλασσινά» στο ανανεωμένο πλέον «Κόλλιας Ψαράκια και Θαλασσινά» και μας καλεί για νέες γαστρονομικές εμπειρίες με φρέσκια πρώτη ύλη από τη θάλασσα. Ψάρια από ψαράδες σε Κάλυμνο και Χίο, στρείδια και μοναδικά όστρακα, φρέσκιες γαρίδες και φυσικά η φημισμένη σπεσιαλιτέ του Κόλλια, το ψάρι στο αλάτι, επιστρέφουν στη Γλυφάδα.