Piscis: Το νέο εστιατόριο του Μικρολίμανου απευθύνεται στους απανταχού ψαροφαγάδες
Το Piscis, η νέα άφιξη του Μικρολίμανου, μας προσκαλεί για μοντέρνους ψαρομεζέδες ακριβώς δίπλα στη θάλασσα.
- 03/07/2023
- Κείμενο: Άννυ Τζαβέλλα
Ο σεφ Παναγιώτης Γιακαλής (τον οποίο είχαμε συνδέσει εδώ στα νότια με το ξενοδοχείο Margi της Βουλιαγμένης), μαζί με τον συνεργάτη του σε διάφορα πρότζεκτ, Πέτρο Φωτείνη και τον ιδιοκτήτη του μυκονιάτικου Koursaros, Μανώλη Μαυριδάκη άνοιξαν ένα νέο εστιατόριο στο Μικρολίμανο, ονόματι Piscis (το ψάρι στα λατινικά).
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PISCIS (@piscismikrolimano)
Το Piscis βρίσκεται σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία, πάνω στη θάλασσα και με θέα το λιμάνι, με τα τραπέζια να απλώνονται στο πεζοδρόμιο, απ’ όπου μπορείς να χαζεύεις την περαντζάδα δίπλα στις ψαρόβαρκες και τα σκάφη. Στο μενού του εστιατορίου, το οποίο έρχεται να ενισχύσει τη φήμη του Πειραιά ως στέκι για τους ψαροφαγάδες, συναντάμε αποκλειστικά (τι άλλο;) θαλασσινές σπεσιαλιτέ.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PISCIS (@piscismikrolimano)
Ξεκινώντας από τα starters να σου πούμε ότι εκεί θα βρεις από ελληνικό σεβίτσε (με ντομάτα και δυόσμο) και καρπάτσιο ψαριού, μέχρι τάκος μπακαλιάρου και ψαροκεφτέδες. Αν θέλεις να συνεχίσεις με ψάρι, μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε αρκετές επιλογές, όπως σκορπίνα, σφυρίδα και φαγκρί και τέλος, να κλείσεις το γεύμα ή το δείπνο σου με ένα από τα γλυκά του καταλόγου, όπως τα τραγανά σου με κρέμα φιστίκι, παγωτό βανίλια και σάλτσα σοκολάτας -που μοιάζουν σκέτος πειρασμός.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PISCIS (@piscismikrolimano)