State of the Tart: Ένα μαγαζί με κάθε λογής τάρτες άνοιξε στη Δάφνη
Ο ναός της χειροποίητης, αλμυρής τάρτας άνοιξε στη Δάφνη και μας περιμένει με ποικιλία επιλογών.
- 05/01/2023
- Κείμενο: NouPou.gr
Ένα ιδιαίτερο concept που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα πήρε τη θέση του από τις αρχές του περασμένου Σεπτέμβρη στη Δάφνη. Ο λόγος για το State of the Tart, που όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς και από την ονομασία, ασχολείται αποκλειστικά με την παραγωγή χειροποίητης αλμυρής τάρτας.
«Η ιδέα για την δημιουρία του εργαστηρίου State of The Tart γεννήθηκε όταν οι πελάτες- φίλοι, λόγω της προηγούμενης επαγγελματικής μου δραστηριότητας με καταστήματα εστίασης (φούρνους, espresso bar, café), γνωρίζοντας ότι φτιάχνω αλμυρές τάρτες στο σπίτι μου ζήτησαν να δοκιμάσουν. Διαπιστώθηκε πολύ μεγάλη αποδοχή του προϊόντος από τους ίδιους αλλά και τους πελάτες τους», εξηγεί στο NouPou ο εμπνευστής, Χρήστος Κωνσταντίνου.
Εκεί θα βρεις επτά διαφορετικές, αλμυρές τάρτες με διάφορους συνδυασμούς υλικών σε ταψάκι, οι οποίες προσφέρονται για take away ή στο σπίτι μέσω delivery. Στα best sellers, η τάρτα με καραμελωμένο κρεμμύδι, καπνιστό μπέικον, τυρί κρέμα, τοματίνι και sour cream, αλλά και αυτή με κοτόπουλο, πολύχρωμες πιπεριές, κρεμμύδι, regato και sour cream. «Δυνατή» επιλογή είναι η επίσης η τάρτα με μανιτάρια, πράσο, τυρί κρέμα, regato, κεφαλοτύρι και sour cream.