Το αγαπημένο σουβλάκι του Hoocut ήρθε και στα νότια
Το Hoocut, το δημιούργημα των αδελφών Λιάκου, Κλεομένη Ζουρνατζή, Νίκου Καραθάνου και Περικλή Κοσκινά που επαναπροσδιόρισε τόσο την ίδια την έννοια που είχε μέχρι εκείνη τη στιγμή το σουβλάκι όσο και τον τρόπο με τον οποίο το καταναλώνουμε, έφτασε και στα νότια και συγκεκριμένα στη Νέα Σμύρνη.
- 19/07/2022
- Κείμενο: NouPou.gr
Έπειτα από μια επιτυχημένη πορεία 4 χρόνων το Hoocut, το πιο αγαπημένο «πρόχειρο» φαγητό της πόλης επεκτείνεται δυναμικά, καθώς δύο ολοκαίνουρια καταστήματα: Ένα στα νότια προάστια και συγκεκριμένα στη Νέα Σμύρνη και σύντομα στο Περιστέρι, τα οποία έρχονται να συμπληρώσουν το flagship κατάστημα της πλατεία Αγίας Ειρήνης.
Το δημιούργημα των αδελφών Λιάκου, Κλεομένη Ζουρνατζή, Νίκου Καραθάνου και Περικλή Κοσκινά επαναπροσδιόρισε τόσο την ίδια την έννοια που είχε μέχρι εκείνη τη στιγμή το σουβλάκι όσο και τον τρόπο με τον οποίο το καταναλώνουμε. Η αληθινή πίτα όπως την οραματίστηκαν, ως ένα απόλυτα θρεπτικό, ισορροπημένο και πλήρες γεύμα δημιουργήθηκε το 2018 και από τότε, τα διάσημα κόκκινα τραπεζάκια φιλοξενούν κόσμο από όλα τα σημεία της Αθήνας.
Πλέον, οι φανατικοί ακόλουθοι του Hoocut μπορούν να απολαύσουν το αγαπημένο τους τυλιχτό από το Σάββατο 16 Ιουλίου και κάθε μέρα, από το νέο του πόστο στη Νέα Σμύρνη, ενώ και το κατάστημα στην πλ. Αγίας Ειρήνης συνεχίζει να φιλοξενεί τους fanτου κέντρου. Σε έναν ευρύχωρο χώρο στήθηκε για άλλη μια φορά η μαγική κουζίνα του Hoocut όπως τη γνωρίζουμε, να εξυπηρετεί γενναιόδωρα τους μαγείρους που φτιάχνουν από την αρχή το προϊόν με τις καλύτερες προδιαγραφές για να το προσφέρουν στον πελάτη. Πρωταγωνιστής σε αυτή τη διαδικασία πάντα το τεράστιο θερμαινόμενο τραπέζι, ακριβώς στο κέντρο της κουζίνας, να μαρτυρά όλη εκείνη τη διαδικασία παρασκευής στα μάτια του πελάτη: Διαχείριση πρώτης ύλης, κοπές, ψήσιμο του κρέατος.
Η πίτα
Τι σημαίνει όμως αληθινή πίτα; Μια πίτα φτιαγμένη στο χέρι, ανάλαφρη, τραγανή αλλά και αφράτη που αγκαλιάζει διαλεχτά υλικά, ολόφρεσκα και ποιοτικά, δημιουργώντας το πιο comfort ελληνικό φαγητό. Γρήγορα; Ναι. Βιαστικά; Όχι.
Το κρέας
Το επιτυχημένο δίδυμο των αδελφών Λιάκου πήγε ένα βήμα παραπέρα και δημιούργησε ένα παρασκευαστήριο επεξεργασίας κρεάτων με την ονομασία Metameat, προκειμένου να πλαισιώσει ολιστικά το εγχείρημα που λέγεται αληθινό σουβλάκι. Η εμμονή τους στην ποιότητα, στην ισορροπία της γεύσης των πρωτογενών συστατικών, στη σωστή επεξεργασία του κρέατος, τους οδήγησε στην ανάγκη δημιουργίας ενός πλήρως εξοπλισμένου παρασκευαστηρίου κρέατος, οι ποιοτικοί έλεγχοι του οποίου έχουν ανατεθεί στο μικροβιολογικό εργαστήριο του τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Το Metameat είναι ο αποκλειστικός προμηθευτής κρέατος του Hoocut. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται ο απόλυτος έλεγχος ποιότητας, τεχνογνωσίας, ασφάλειας της πρώτης ύλης.
Το Hoοcut αποτελεί το πιο ποιοτικό, νόστιμο και υγιεινό σουβλάκι με αληθινό κρέας για όλες τις επόμενες γενιές με τη σφραγίδα του Metameat, meat for life όπως δηλώνεται στο tagline του.
Οι προτάσεις, ιδανικές για κάθε επιθυμία: πίτα τυλιχτή με λεπτοκομμένα κομμάτια κρέατος από βοδινό ή προβατίνα,ανοιχτές πίτες με ψητό κρέας χοιρινό, κοτόπουλο ή και λουκάνικο από μαύρο χοίρο αποτελούν ενδεικτικές επιλογές ενώ και οι vegetarian επιλογές, πίτα με χειροποίητα ντολμαδάκια και πίτα τυλιχτή με κομμάτια από λεπτοκομμένο καλαμάρι, ταραμοσαλάτα και φρέσκο κρεμμυδάκι έχουν τους δικούς τους φανατικούς οπαδούς.
Τα καταστήματα Hoocut λειτουργούν καθημερινά από τις 12.00 το μεσημέρι έως τις 23.30 το βράδυ και Παρασκευή και Σάββατο έως τη 1:00.