Ο pastry chef Δημήτρης Χρονόπουλος στο πιο «γλυκό» απόγευμα του Vibo
Το Σάββατο 13 Μαΐου το Vibo υποδέχεται τον Δημήτρη Χρονόπουλο με ένα μοναδικό μενού έξι γλυκών απολαύσεων, που θα συνοδεύσουν τη wine list του bistrot.
- 10/05/2023
- Κείμενο: NouPou.gr
Γνωστός για τις συνεργασίες του τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, ο pastry chef μετράει περίπου 30 χρόνια στον χώρο της ζαχαροπλαστικής και δεν είναι τυχαίο που οι δημιουργίες του ξετρελαίνουν όσους έχουν την τύχη να τις δοκιμάσουν. Εκπαιδευτής, με αναρίθμητες διδασκαλίες, σεμινάρια και workshops, συνεργασίες με τα μεγαλύτερα εστιατόρια, αλλά και ambassador της θρυλικής Valrhona, ο Δημήτρης Χρονόπουλος έχει δημιουργήσει μία μοναδική και γλυκιά διαδρομή εμπειρίας.
Το Σάββατο 13 Μαΐου, το Vibo υποδέχεται τον Δημήτρη Χρονόπουλο με ένα μοναδικό μενού έξι γλυκών απολαύσεων, που θα συνοδέψουν το κρασί και θα ταξιδέψουν τον ουρανίσκο σε νέα μονοπάτια γεύσεων. Εκεί που οι ποίκιλες ετικέτες οίνου του Vibo συναντούν την ζαχαροπλαστική εμπειρία του Δημήτρη Χρονόπουλου, προκύπτει ένα μοναδικό αποτέλεσμα το οποίο αποτελείται από τα παρακάτω πιάτα.
- Banoffee New Style: Toffee caramel με βελούδινη κρέμα βανίλιας & Compote μπανάνας σε τραγανό μπισκότο βουτύρου με ρύζι
- Brownie Pistachio: Ζουμερό brownie με φιστίκια Αιγίνης σε τραγανό μπισκότο βανίλιας & κρέμα από αλμυρά peanuts
- Τάρτα Gianduja Καφέ: Τάρτα με βελούδινη κρέμα gianduja, αρωματισμένη με κόκκους Espresso
- Exotic Delight: Καρύδα με αέρινη κρέμα, αρωματισμένη με lime & ανανά
- Eclair: Κρέμα κανέλας με καραμελωμένα μήλα, φουντούκια & σταφίδες, εμποτισμένες σε ρούμι
- Μαρέγκα: Τραγανές μαρέγκες με φράουλες & βελούδινη κρέμα βανίλιας, αρωματισμένη με λεμόνι
Σάββατο 13/5, από τις 12:00 έως τις 18:00