Οι ταλιατέλες με σπαράγγια του Peccati Di Gola είναι μοναδικές
Το Nou-Pou.gr κάθε εβδομάδα διαλέγει και προτείνει μια γευστική εμμονή από τα νότια προάστια. Γιατί, αν δεν ξέρεις να φας ή να πιεις στην περιοχή σου, τότε καλύτερα να μετακομίσεις.
- 10/03/2018
- Κείμενο: Mυρτώ Γεωργάκη
Η εμμονή: Οι ταλιατέλες με σπαράγγια, σπεκ και κρέμα γάλακτος από το Peccati Di Gola.
Γιατί: Στην όμορφη αυτή και παραδοσιακή τρατορία της Γλυφάδας δοκίμασα ένα πιάτο που θέλω να μοιραστώ μαζί σας, γιατί ήταν μοναδικό. Φρέσκες ταλιατέλες με απαλή κρέμα γάλακτος, σπαράγγια, ιταλικό σπεκ -που θυμίζει μπέϊκον- και παρμεζάνα φυσικά. Ένα ιδιαίτερο πιάτο pasta, που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα, ενώ ο συνδυασμός του σπαραγγιού με το σπεκ και την κρέμα γάλακτος είναι τέρμα απολαυστικός. Την επόμενη φορά που θα επισκεφτείς το Peccati Di Gola, δοκίμασε αυτό το πιάτο και θα με θυμηθείς.
Πού θα τη βρεις: Στο Peccati Di Gola στη Γλυφάδα, στην οδό Κύπρου 50.