Για όποιον αγαπά το χειροποίητο παγωτό μία στάση στο Patisserie To Kati Allo επιβάλλεται
Βανίλια-αμαρένα, φιστίκι ή bitter σοκολάτα με κομμάτια πορτοκάλι; Στο Patisserie to Kati Allo στο Παλαιό Φάληρο, το χειροποίητο παγωτό αποτελεί εγγύηση, γι’ αυτό να ξέρεις από τώρα πως θα τα πάρεις όλα.
- 03/06/2022
- Κείμενο: NouPou.gr
Το δοκιμάσαμε, το ξαναδοκιμάσαμε, και πάντα αποτελεί μια από τις top επιλογές μας για παγωτό στα νότια προάστια. Ο λόγος για το χειροποίητο παγωτό του Patisserie to Kati Allo στο Παλαιό Φάληρο, του ζαχαροπλαστείου με την οικογενειακή παράδοση, που εκτός από τις άλλες λιχουδιές τις οποίες μας προσφέρει σταθερά όλο τον χρόνο, το καλοκαίρι οι άνθρωποί του ανασκουμπώνονται, μπαίνουν στο εργαστήριό τους και φτιάχνουν καθημερινά γευστικό παγωτό, με φρέσκο γάλα και πολύ μεράκι. Άλλωστε, με εικοσαετή εμπειρία στην παραγωγή του παγωτού, το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο.
Η ώρα της επιλογής γεύσεων βέβαια, είναι μια ώρα δύσκολη. Γι’ αυτό και ξεχωρίσαμε τις τρεις γεύσεις που μας κέρδισαν φέτος και σου συστήνουμε να τις δοκιμάσεις και εσύ.
Πρώτη και καλύτερη, η γεύση «φιστίκι» με φιστίκι Σικελίας. Βελούδινο και ελαφρύ, αυτό το παγωτό σε γλυκαίνει χωρίς να σε λιγώνει. Επίσης, θα πρέπει να δοκιμάσεις σίγουρα την «βανίλια-αμαρένα», έναν συνδυασμό παγωτού που περιλαμβάνει φυσική βανίλια Μαδαγασκάρης με αμαρένα (ολόκληρο καρπό κερασιού, δηλαδή). Και επειδή λατρεύουμε την σοκολάτα, δεν θα μπορούσε να μην μπει στη λίστα μας και η «σοκολάτα 68% bitter», που συνδυάζεται με μοναδικό τρόπο με κομμάτια πορτοκαλιού. Μόνο αν δοκιμάσεις θα καταλάβεις πραγματικά πόσο γευστικός είναι αυτός ο συνδυασμός.
Οι επιλογές είναι πραγματικά η μια καλύτερη από την άλλη, γι’ αυτό μη διστάσεις να επιλέξεις και μια και δυο και τρεις. Μπορείς να τις απολαύσεις είτε σε κυπελάκι στο χέρι, είτε σε χωνάκι (το προτιμούμε και εμείς λίγο παραπάνω), είτε να πάρεις -αρκετή ποσότητα- για το σπίτι, για να το μοιραστείς με τους αγαπημένους σου.