Παραμονή Χριστουγέννων στο Capri da Salvatore
Καμία νύχτα δεν μπορεί να συγκριθεί με τη νύχτα της παραμονής των Χριστουγέννων. Το Nou-Pou ξεχώρισε τα μενού που θα την κάνουν ακόμα πιο συναρπαστική.
- 19/12/2019
- Κείμενο: NouPou.gr
Το Capri da Salvatore, το ιταλικό εστιατόριο του Varkiza Resort που αντλεί την έμπνευσή του από το πολυτελές θέρετρο της γειτονικής χώρας, ετοίμασε ειδικά για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων ένα άκρως γιορτινό μενού πέντε πιάτων. Η βραδιά ανοίγει με ένα Bellini, ενώ στο τραπέζι λίγο αργότερα καταφθάνει το πρώτο πιάτο: Ζεστό camembert αρωματισμένο με κρασί, δενδρολίβανο και crispy ψωμάκια. Ακολουθεί η σαλάτα ‘’Capri’’ με baby σπανάκι, ρόκα, iceberg, μήλο, ρόδι, κρουτόν, crispy προσούτο, κενέλ ρικότα και βινεγκρέτ πορτοκαλιού. Το τρίτο πιάτο – λαζάνια με ραγού Black Angus, μανιτάρια porcini ψημένα σε ξυλόφουρνο- δίνει στη βραδιά τον απαραίτητο ιταλικό τόνο, ενώ τη σκυτάλη παίρνει η παραδοσιακή γαλοπούλα – σε ρολό με γέμιση κιμά από λευκή αγελάδα, δαμάσκηνα και κουκουνάρι. Συνοδεύεται από τρία είδη πουρέ (καρότο, πατάτα, μπρόκολο). Για το κλείσιμο, ο chef προτείνει semi freddo πραλίνα με μπισκότο σοκολάτα και γκανάς καραμέλας.
Τιμή 45€ κατ’ άτομο