Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Balux The House Project
Το Nou-Pou επέλεξε όλα τα μέρη στα οποία θα υποδεχτείς το 2020 όπως του αξίζει: με λάμψη, ζεστασιά, αισιοδοξία και συγκλονιστικό φαγητό.
- 26/12/2019
- Κείμενο: NouPou Manager
Η ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα του Balux πριμοδοτείται για το ρεβεγιόν με ένα γενναιόδωρο μενού στο οποίο κυριαρχούν οι πλούσιες, ρουστίκ χειμερινές γεύσεις. Το καλοσώρισμα γίνεται με Chimera, έναν ελληνικό αφρώδη οίνο με κρόκο Κοζάνης που κάνει τη γεύση του μοναδική. Το πρώτο πιάτο είναι σούπα πατάτας με πράσο, παρμεζάνα & προσούτο, ενώ το ορεκτικό ρολάκια μανιταριών με ξηρούς καρπούς σε τραγανό φύλλο κρούστας & σάλτσα ματζουράνας. Ακολουθεί η σαλάτα, πράσινη με baby σπανάκι, πατζαρόφυλλα, λιαστή ντομάτα, μανιτάρια και κάσιους. Και, κάπως έτσι, φτάνουμε στο κυρίως: Μοσχαρίσια φιλετάκια γάλακτος με σως πόρτο, μανιτάρια σιτάκε και σπασμένες baby πατάτες αρωματισμένες με θυμάρι. Για επιδόρπιο, τριπλό μους σοκολάτας (σοκολάτα, λευκή σοκολάτα και ράσμπερυ).
Τιμή: 59 ευρώ / άτομο