Φύγαμε για θαλασσινούς μεζέδες στον ανανεωμένο Τσιρόπουλο
Η ταβέρνα Τσιρόπουλος στη Βάρκιζα είναι από τις πρώτες επιλογές των νοτίων όταν έχουν όρεξη για ψαράκι. Η Σαρακοστή και οι νόστιμοι θαλασσινοί μεζέδες που ζητάει, σου δίνουν έναν ακόμη καλό λόγο να την επισκεφθείς.
- 15/03/2022
- Κείμενο: NouPou.gr
Αν αγαπάς τις θαλασσινές γεύσεις, σίγουρα έχεις γράψει πολλές ώρες στα τραπέζια αυτής της νότιας ψαροταβέρνας. Σε περίπτωση όμως που έχεις καιρό να πας προς Βάρκιζα, να σου πούμε ότι η ταβέρνα Τσιρόπουλος πολύ πρόσφατα ανανεώθηκε, απέκτησε περισσότερο χρώμα και πιο cosy χαρακτήρα, που της πάει πάρα πολύ. Αυτό που παραμένει σταθερά αναλλοίωτο βέβαια, είναι η κουζίνα της και με τη Σαρακοστή να σε βάζει σε mood για θαλασσινά, δεν υπάρχει καλύτερη ευκαιρία για να προγραμματίσεις την επόμενη έξοδό σου στη γνωστή ψαροταβέρνα.
Θέλεις να πάρεις από τώρα μία γεύση; Στον Τσιρόπουλο αξίζει να δοκιμάσεις αυτήν την περίοδο φρέσκο καλαμαράκι ψητό στο σχάρα ή τηγανητό, που και στις δύο εκδοχές του θα σου αρέσει πολύ, γαρίδες ψητές αλλά και φοβερό ψιλό γαριδάκι τηγανητό που τρώγεται μετά μανίας (και με τα χέρια) από το πιάτο, χταπόδι κρασάτο και φυσικά, οστρακοειδή, όπως μύδια. Σημείωσε ότι αν πας την 25η Μαρτίου, αξίζει να τιμήσεις τον πατροπαράδοτο μπακαλιάρο σκορδαλιά, που μεταξύ μας αν δεν είσαι πολύ αυστηρός με τη νηστεία μπορείς να βάλεις στο τραπέζι και κάθε φορά που θα πηγαίνεις στον Τσιρόπουλο μέσα στη Σαρακοστή.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TsiropoulosMedit&Italian (@tsiropoulos_meditanditalian)
Βέβαια, επειδή η συγκεκριμένη ταβέρνα είναι γνωστή και για τα πιάτα με ζυμαρικά που σερβίρει, δεν γίνεται να μην αναφερθούμε και στις μακαρονάδες με θαλασσινά. Γαριδομακαρονάδα λευκή ή κόκκινη, μαρινάρα με θαλασσινά και λιγκουίνι με αχιβάδες ή μύδια, είναι μερικές μόνο από τις επιλογές στην κατηγορία pasta που θα σε βάλουν σε «πειρασμό». Αξίζει να αναφέρουμε ότι όλα τα πιάτα είναι value for money, ενώ τα υλικά που χρησιμοποιούν είναι εξαιρετικής ποιότητας.