Navigation
NEWSROOM
FOOD & DRINK
REAL ESTATE
STORIES
GREEN
CULTURE
GUIDES
Αναζήτηση
GR
EN
Κλείσιμο Αναζήτησης
Γράψτε τουλάχιστον 3 χαρακτήρες
SEARCH
FOLLOW
LISTEN
CONTACT
GR
EN
NEWSROOM
Opinions
Γενικές Ειδήσεις
Αστυνομικό
Business
Αυτοδιοίκηση
Αθλητικά
FOOD & DRINK
Νέες αφίξεις
Pizza
Street Food
Taverna
Vegan
Εστιατόρια
Κρέας
Ψάρι
Ιταλικό
Ethnic
Sushi
Burgers
Σουβλάκι
Ποτό
Γλυκό
Brunch
Καφές
CULTURE
Streaming
Θέατρο
Μουσική
Σινεμά
Τηλεόραση
Βιβλία
STORIES
South Stories
#ΠρότζεκτΓειτονιές
Πρόσωπα
REAL ESTATE
Best Companies
Best Houses
Real People
Ειδήσεις
Επενδύσεις
NOUPOU GREEN
ARCHITECTURE & DESIGN
ΠΑΡΑΛΙΑ
WELLNESS
STYLE & BEAUTY
NOUPOU HISTORY
PETS
KIDS
Εκπαίδευση
GUIDES
Close nav
Γράψτε τουλάχιστον 3 χαρακτήρες
Ακύρωση
NEWSROOM
Opinions
Γενικές Ειδήσεις
Αστυνομικό
Business
Αυτοδιοίκηση
Αθλητικά
FOOD & DRINK
Νέες αφίξεις
Pizza
Street Food
Taverna
Vegan
Εστιατόρια
Κρέας
Ψάρι
Ιταλικό
Ethnic
Sushi
Burgers
Σουβλάκι
Ποτό
Γλυκό
Brunch
Καφές
CULTURE
Streaming
Θέατρο
Μουσική
Σινεμά
Τηλεόραση
Βιβλία
STORIES
South Stories
#ΠρότζεκτΓειτονιές
Πρόσωπα
REAL ESTATE
Best Companies
Best Houses
Real People
Ειδήσεις
Επενδύσεις
NOUPOU GREEN
ARCHITECTURE & DESIGN
ΠΑΡΑΛΙΑ
WELLNESS
STYLE & BEAUTY
NOUPOU HISTORY
PETS
KIDS
Εκπαίδευση
GUIDES
Food & Drink
Ψάρι
Brunch
Burgers
Pizza
Street Food
Sushi
Taverna
Vegan
Γλυκό
Διεθνής Κουζίνα
Εστιατόρια
Ιταλικό
Καφές
Κρέας
Νέες αφίξεις
Παγωτό
Ποτά
Σουβλάκι
OYSTER BAR
Ακροβόλι, το εκλεπτυσμένο εστιατόριο θαλασσινών που κάνει τη διαφορά στη Βούλα
ΦΑΛΗΡΟ
Η Ψιψίνα ξέρει από ψαρομεζέδες
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Το «Ρίξε Δόλωμα» φέρνει αύρα θάλασσας και Finos Film στην καρδιά της Τρούμπας
ΒΑΡΟΥΛΚΟ
Πώς είναι να μπαίνεις στην κουζίνα του Λευτέρη Λαζάρου;
ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ
Αστερίας, η νέα άφιξη στο Περιστέρι έχει γεύσεις από θάλασσα
ΓΛΥΦΑΔΑ
To σωστό το after shopping περιλαμβάνει στάση στα Ψαράκια και Θαλασσινά
ΓΛΥΦΑΔΑ
Η εμμονή: Τα τραγανά φιλετάκια πέρκας στο “Ψαράκια και Θαλασσινά”
ΓΛΥΦΑΔΑ
Η εμμονή: Το ρύζι του Ψαρά στο “Ψαράκια και Θαλασσινά”
ΓΛΥΦΑΔΑ
Όταν δεν μαγειρεύει στο Ark, ο Γιάννης Μπαξεβάνης ταξιδεύει με μια βαλίτσα γεμάτη χόρτα
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ
Agora Riviera , ένας απολαυστικός γύρος της Μεσογείου στο πιάτο σου
FOOD & DRINK
«Ψαράκια & Θαλασσινά»: μία ιδανική σχέση ποιότητας – τιμής
ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ ΓΕΥΜΑΤΑ
Ψαράκι στην σχάρα, το ιχθυοπωλείο που ετοιμάζει τα πιο νόστιμα θαλασσινά γεύματα
ΨΑΡΙ
Ο Βατίστας σου λύνει τα χέρια όσον αφορά το τραπέζι της 25ης Μαρτίου
ΒΟΥΛΑ
Λούτσος, ένα μοντέρνο ψαροφαγείο στην πλατεία της Βούλας
ΒΑΡΚΙΖΑ
Isalos, το all day μεζεδοπωλείο στις εγκαταστάσεις του Varkiza Resort
ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
Mastello, η νέα θαλασσινή άφιξη στην Αργυρούπολη
ΒΑΡΚΙΖΑ
Το Τσιρόπουλος Sea Food είναι ένα μυστικό που βγήκε στην επιφάνεια
ΓΛΥΦΑΔΑ
Ψαρού, ένα νότιο, παρεϊστικο και σύγχρονο ψαρο-στέκι
ΖΥΜΑΡΙΚΑ
Ο Κόλλιας παραδίδει την σκυτάλη στο Stalati για εμπνευσμένους ψαρομεζέδες
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ
Ο σεφ του Blue Fish, Γιώργος Οικονομίδης, ροκάρει με πρώτη ύλη το ψάρι
NouPou Newsletter
Μάθε τη νότια πλευρά της πόλης
μέσα από το inbox σου
Πατώντας “Αποστολή” αποδέχεσαι τους Όρους χρήσης και Πολιτικής Απορρήτου που περιγράφονται
εδώ