Samano Radio Restaurant: Το “μουσικό εστιατόριο” του Λεωνίδα Κουτσόπουλου μόλις άνοιξε
Μετά τα επιτυχημένα projects Feedέλ Urban Gastronomy και Feedέλ Asador, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μας αποδεικνύει πως αποτελεί αστείρευτη πηγή φρέσκων ιδεών, με το νέο του γαστρονομικό ‘παιδί’, το Samano Radio Restaurant στην Πλάκα.
- 17/05/2021
- Κείμενο: NouPou.gr
Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έχει καταφέρει με τον χαρακτήρα, το χιούμορ και την καλή του διάθεση να γίνει ένας από τους πιο αγαπητούς σεφ στο ελληνικό κοινό. Με τα δυο εστιατόριά του στην Αθήνα (Feedέλ Urban Gastronomy και Feedέλ Asador) να έχουν καταταχθεί ψηλά στις γαστρονομικές επιλογές του αθηναϊκού κόσμου, παρουσιάζοντας οικείες, μεσογειακές, πάντα όμως ‘πειραγμένες’ με την κατάλληλη τεχνογνωσία του σεφ γεύσεις, παρουσιάζει στο κοινό μια νέα και αναμφισβήτητα πρωτότυπη ιδέα.
Το Samano Radio Restaurant είναι η ολοκαίνουργια νέα άφιξη στην καρδιά της Αθήνας και στην όμορφη γειτονιά της Πλάκας, στην οποία ουσιαστικά συνδυάζονται οι δυο μεγάλες αγάπες του σεφ. Η μαγειρική και η μουσική. Όπως πολλοί γνωρίζουμε, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος διατηρεί διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό ο οποίος συστήθηκε στο κοινό στην πρώτη καραντίνα και από τότε έχει κατακτήσει τις καρδιές μας (με τον σεφ να παρουσιάζει με μοναδικό τρόπο την εκπομπή «2 μέτρα απόσταση»).
Αυτό που κάνει λοιπόν το Samano Radio Restaurant να ξεχωρίζει είναι ότι το Samano Radio βρίσκεται στο υπόγειό του και θα εκπέμπει live και στον χώρο του, που είναι στο ισόγειο (όταν τα μέτρα επιτρέψουν τη μουσική στα μαγαζιά).
Όσοι παρακολουθούν Master Chef είχαν την ευκαιρία να πάρουν μια πρώτη γεύση από το νέο εστιατόριο πριν καν ανοίξει, καθώς η επίσκεψη σε αυτό αποτελούσε το έπαθλο των παικτών που κέρδισαν στην ομαδική δοκιμασία.
Οι παίκτες λοιπόν δοκίμασαν σούπα πατάτας με λάδι τρούφας, σύγκλινο και κρουτόν, χτένια με κάρυ, κους κους θαλασσινών με κρόκο Κοζάνης και πανσέτα με πουρέ αχλάδι, πράσινη φάβα από αρακά με προσούτο προβατίνας και αυγολέμονο ντάσι, όλα συνοδευόμενα από ελληνική μπύρα.