Στον Ζάχο για σουβλάκι με μπιφτέκι γαλοπούλα
Ζάχος και σουβλάκι πάνε μαζί. Το στέκι των νοτίων προαστίων είναι προορισμός απόλαυσης και προσφέρει πάντα ποιοτικές γεύσεις της ελληνικής παράδοσης.
- 27/07/2023
- Κείμενο: NouPou.gr
Στον Ζάχο το σουβλάκι είναι το παλιό, αυθεντικό έδεσμα που συνδέεται με την ελληνική συνήθεια. Ζουμερό χοιρινό καλαμάκι μέσα σε πίτα με κρεμμύδι και ντομάτα -εντάξει όποιος θέλει και πατάτες μπορεί να τις έχει. Τι πιο original από αυτό;
Δεν είναι τυχαίο ότι ο Ζάχος παραμένει must για τους νότιους και όχι μόνο, εδώ και περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες. Αυτή η παράδοση συνεχίζεται με οδηγό την υψηλή παράδοση και φυσικά με βάση την πολύχρονη εμπειρία που φαίνεται κάθε φορά που γεύεσαι τις συνταγές του Ζάχου.
Εκτός από τα κλασικά τυλιχτά βέβαια, τα οποία είμαστε σίγουροι ότι πάντα τιμάς, σου προτείνουμε να δοκιμάσεις και την πίτα με μπιφτέκι γαλοπούλα. Ζουμερό και γνωστό για την ιδιαίτερη νοστιμιά του, το χειροποίητο μπιφτέκι μοσχάρι και γαλοπούλα γίνεται ένα τέλειο σουβλάκι.
Στο κατάστημα της Βουλιαγμένης υπάρχουν μικρά μυστικά -που δεν αποκαλύπτονται- και κάνουν όλη τη διαφορά: από τις σος, μέχρι το ψήσιμο στα κάρβουνα που θέλει τη δική του τέχνη, όλες οι λεπτομέρειες είναι αυτές που σε οδηγούν κάθε τόσο στο grill house για να απολαύσεις πιάτα που ανεβάζουν το επίπεδο της ελληνικής κουζίνας.