Στο νέο μενού του Olive Garden θα γευτείς μεσογειακά πιάτα με την καλύτερη θέα
Στον ενδέκατο όροφο του ξενοδοχείου λειτουργεί εστιατόριο με μεσογειακή κουζίνα, ενώ στα plus είναι η καταπληκτική του θέα.
- 28/07/2019
- Κείμενο: Χριστίνα Ζάχου
Η μαγευτική θέα και η κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα, ανέδειξαν το roof του Τιτάνια σε ένα από τους προορισμούς που αξίζει να επισκεφτείς στο κέντρο της Αθήνας. Τα βράδια στο Olive Garden φωτίζονται μοναδικά από την Ακρόπολη, σε μια Αθήνα πολύχρωμη και καλοκαιρινή. Όμως η θέα και η καλοκαιρινή ατμόσφαιρα, δεν είναι ο μόνος λόγος για να φτάσετε μέχρι εκεί.
Καθισμένοι στον ατμοσφαιρικό χώρο του εστιατορίου, στον 11ο όροφο του ξενοδοχείου, θα απολαύσετε γεύσεις δημιουργικής ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας με την υπογραφή του executive chef Χρήστου Τζιλήρα.
Πιάτα που εκφράζουν την ιδιαίτερη ματιά του σεφ και έχουν στον πυρήνα τους τις επιλεγμένες πρώτες ύλες εμπνευσμένα από τις γευστικές μνήμες της ελληνικής κουζίνας και αρκετές επιλογές για vegan και vegetarians.
Σον κατάλογο του εστιατορίου μπορείς να βρεις μεταξύ άλλων: καλαμάρι σχάρας με μαριναρισμένο κολοκυθάκι, κρέμα παντρεμένης φάβας Σαντορίνης και φρέσκο κρεμμυδάκι πίκλα, αβοκάντο με ψητά ροδάκινα, σαλάτα με κινόα, δροσουλίτη και βινεγκρέτ εσπεριδοειδών με άρωμα λεβάντας, τραγανά ανάμεικτα σαλατικά με φράουλες, γλυκόξινο αγγουράκι πίκλα, γαριδομακαρονάδα με πράσινα σπαράγγια, ξύσμα μοσχολέμονου και κρόκο Κοζάνης, χοιρινό φιλέτο γεμιστό με καπνιστή μελιτζάνα, πάστα φρέσκου σκόρδου και γραβιέρα Άνδρου, κρέμα ψητής πιπεριάς Φλωρίνης και πράσινα σπαράγγια και φιλέτα από λαβράκι με κόκκινα βλήτα και κολοκυθάκια γιαχνί, λεμονάτη σάλτσα με κάπαρη και δενδρολίβανο.
Όσο για το επιδόρπιο στο μενού πρωταγωνιστούν οι δίπλες με μους γιαούρτι και η σοκολατόπιτα Valrhona με παγωτό κάρδαμο-κολοκύθα.
Θα ολοκληρώσετε τη γευστική σας εμπειρία με τις υπέροχες γλυκές προτάσεις του chef paticier, Pierre Fullana και επιλογές από τα δροσεράsignature cocktails του καλοκαιρινού μπαρ.