Για τις street food επιλογές του Meat ‘n’ Roses ανεβαίνουμε μέχρι το κέντρο της Αθήνας
Σουβλάκια με premium κοπές, burgers και σάντουιτς που ξεχωρίζουν μας ανεβάζουν από τα νότια στο κέντρο της Αθήνας.
- 24/11/2023
- Κείμενο: Αλίν Διαμαντή
Η κρεατοφαγία δεν είναι μια απλή υπόθεση και όσοι είναι λάτρεις του είδους το γνωρίζουν καλά. Γι’ αυτό όταν βρίσκεις ένα στέκι που τιμά την κατηγορία ψήσιμο και την παρουσιάζει μέσα από νόστιμα πιάτα γίνεσαι αμέσως σταθερός πελάτης. Το Meat ‘n’ Roses είναι ένα τέτοιο στέκι και μάλιστα θα σε τραβήξει μέχρι το κέντρο της Αθήνας για να δοκιμάσεις το μενού του.
Ένα μενού εύκολο, καθημερινό, αλλά νόστιμο και προσεγμένο σε κάθε λεπτομέρεια. που αναδεικνύει τις φρέσκες πρώτες ύλες και την ποιότητα στο μαγείρεμά τους.
Εκείνο που κάνει το Meat ‘n’ Roses να ξεχωρίζει είναι ο τρόπος που συνδυάζει τα premium κρέατα με τη λογική του street food προσφέροντας επιλογές που θα απολαύσεις στο χέρι, dine in ή σε take away -όταν θέλεις να γευματίσεις στο γραφείο ή στο σπίτι. Από σάντουιτς και burgers μέχρι εκλεκτές κοπές ή πίτες που τυλίγουν μέσα τους έναν συνδυασμό από γεύσεις, ό,τι και αν δοκιμάσεις θα σε χορτάσει και θα σε ενθουσιάσει με τη νοστιμιά του.
Η πίτα με picanha είναι στα απολύτως must try. Μπορείς να τη συνδυάσεις με τα υλικά που επιθυμείς για να δημιουργήσεις τη δική σου συνταγή στην οποία κυριαρχεί η ανώτερη γεύση του κρέατος. Τα χειροποίητα μπιφτέκια από 100% μοσχαρίσιο κιμά είναι ανάμεσα στα best seller -ελαφριά και ζουμερά συνοδεύονται από πατάτες και πιτούλες-, ενώ το cheeseburger είναι κλασική επιλογή που θα σε δικαιώσει (μπιφτέκι μοσχαρίσιο 200gr, cheddar, μπέικον, κρεμμύδι, μαρούλι, ντομάτα, iceberg και μαγιονέζα).
Τα καλαμάκια παραμένουν τα αγαπημένα των περισσότερων και ο κατάλογος του Meat ‘n’ Roses έχει προτάσεις για κάθε γούστο: χοιρινό, κοτόπουλο μπούτι, κοτόπουλο στήθος και μοσχάρι γάλακτος, ενώ δεν πρέπει να παραλείψουμε τα σάντουιτς με φρέσκια χειροποίητη ζύμη και συνδυασμούς από τα εξαιρετικά κρέατα και τα συνοδευτικά της επιλογής σου -σου προτείνουμε να δοκιμάσεις οπωσδήποτε το σάντουιτς με χοιρινά μπριζολάκια που σου προσφέρει στο χέρι ένα ποιοτικό γεύμα.
Οι πιο ψαγμένοι ουρανίσκοι θα εκτιμήσουν το μπιφτέκι προβατίνας που βγαίνει σε ποσότητα 400gr και παρουσιάζει μια άλλη πλευρά της ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας, αλλά και το μπιφτέκι από βουβαλίσιο κιμά που επίσης αποκτά φανατικό κοινό. Οι vegan πάλι, θα λατρέψουν το δικό τους beyond meat πιάτο, αλλά και την πίτα με χειροποίητο μπιφτέκι λαχανικών. Αν όμως έχεις πραγματικά όρεξη για ένα «κρεατένιο» γεύμα χορταστικό και ιδιαίτερο μπορείς να προτιμήσεις την μπριζόλα Tomahawk ή ένα φιλέτο Ribeye που ψήνονται αριστοτεχνικά για να προσφέρουν όλη τη νοστιμιά της ιδιαίτερης κοπής τους.
Κι επειδή το κρεατάκι θέλει και λίγη δροσιά για να γίνει ακόμα πιο απολαυστικό, οι σαλάτες του Meat ‘n’ Roses είναι λαχταριστές και ολόφρεσκες με μικρά twist που τις κάνουν να ξεχωρίζουν. Εμείς επιλέξαμε τον ιταλικό ντάκο με παξιμάδι ολικής άλεσης, παξιμάδι λαδιού, ντοματίνια, ρόκα, φρέσκια mozzarella και σως βασιλικού, αλλά και την οσπριοσαλάτα με κινόα, ρεβύθια, μαυρομάτικα, φακές, αγγούρι, ντομάτα, καρότο, σέλερι, φινόκιο και δυόσμο, μια πανδαισία από γεύσεις και χρώματα που γίνεται και φανταστικό γεύμα από μόνη της.
Το Meat ‘n’ Roses στην Αμερικής είναι το σημείο όπου συναντιούνται οι Αθηναίοι καλοφαγάδες με τους τουρίστες που θέλουν να δοκιμάσουν την ελληνική κουζίνα σε μια πιο premium εκδοχή street food και φυσικά, αξίζει να πάμε και εμείς από τα νότια μέχρι το Σύνταγμα για να δοκιμάσουμε όσα ετοιμάζει καθημερινά.