#NouPouChoice: Beef Burrito στο Ancho
Δοκίμασα να προσθέσω στο burrito του Ancho όλα τα αγαπημένα μου υλικά από τις επιλογές του καταλόγου και το αποτέλεσμα ήταν τέλειο. Δίνω συνταγή!
- 04/02/2024
- Κείμενο: NouPou.gr
Είναι μία από αυτές τις μέρες που περιπλανιέμαι στη Γλυφάδα, αφού έχω κάνει την περατζάδα και τα ψώνια μου και αναζητάω απελπισμένα κάτι γρήγορο για φαγητό, καθώς η πείνα έχει βαρέσει κόκκινο. Απευθείας μου έρχεται στο μυαλό η Γιαννιτσοπούλου. Σε αυτό τον δρόμο, άλλωστε, είναι μαζεμένα πολλά στριτφουντάδικα που σε καλύπτουν ό,τι κι αν έχεις όρεξη να δοκιμάσεις. Το Ancho, πάντως, τις προάλλες με κάλυψε με το παραπάνω.
Οι επιλογές εκεί είναι πραγματικά πολλές. Tacos, burritos, quesadillas, σαλάτες, nachos κάνουν την εμφάνισή τους στο μενού και σου κινούν το ενδιαφέρον. Το ακόμη καλύτερο βέβαια, είναι ότι εδώ μπορείς να φτιάξεις μόνος σου το πιάτο σου, επιλέγοντας τορτίγια (κλασική, ολικής άλεσης ή καλαμποκιού), γέμιση (υπάρχουν πολλές επιλογές όπως μοσχάρι, κοτόπουλο, χοιρινό και γαρίδες), κάποια extras και dressing. Αυτό προτίμησα να κάνω εγώ, φτιάχνοντας ένα υπέροχο burrito με κλασική τορτίγια, μοσχάρι, μεξικάνικο ρύζι, μωβ λάχανο, ντομάτα, κρεμμύδι, κόλιανδρο και από πάνω sour cream σε συνδυασμό με γουακαμόλε. Ήταν απλά φανταστικό, και πώς θα γινόταν αλλιώς αφού περιείχε όλα τα αγαπημένα μου υλικά. Ήδη, ανυπομονώ για την επόμενη φορά!