Το Aperio Cucina & Vino στο Χολαργό συνδυάζει τις μεγαλύτερες αγάπες της ιταλικής κουζίνας
Pizza, pasta κι εκλεκτές ετικέτες κρασιών. Η επόμενη ιταλική δοκιμή που αξίζει να κάνεις αν είσαι λάτρης της γειτονικής κουζίνας, βρίσκεται στο Χολαργό.
- 19/01/2019
- Κείμενο: Ιωάννα Παχούλη
Το νέο all day εστιατόριο της Λεωφόρου Μεσογείων Aperio Cucina & Vino αποφάσισε να βάλει το λιθαράκι του στον χάρτη των ιταλικών εστιατορίων της πόλης. Με μία vintage αισθητική και απλότητα να κυριαρχούν στη διακόσμησή του, το Χολαργιώτικο restaurant υποδέχεται τους επισκέπτες του με μία ιταλική φινέτσα που πηγάζει τόσο από τον χώρο του, όσο κι από τα πιάτα του.
Perfect place for a yummy lunch break! Σερβίρουμε καθημερινά απο τις 13:00 και ανυπομονούμε να σας εξυπηρετήσουμε ?
Δημοσιεύτηκε από Aperio cucina & vino στις Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου 2018
Oι πόρτες του ανοίγουν από τις 10 το πρωί, όπου σερβίρεται και ο πρώτος specialty (Taf Competition) καφές της ημέρας. Το κεφάλαιο πρωινό – brunch αντιμετωπίζεται με σοβαρότητα γι’αυτό και το σερβίρουν καθημερινά, (αντί μόνο των Σαββατοκύριακων όπως συνηθίζεται), από τις 10 μέχρι τη 13.00. Επιλογές όπως steak sandwich, veggie focaccia, frittata (ομελέτα) συνοδευόμενη με ψωμάκια γεμιστά με καραμελωμένα κρεμμύδια, αυγά ποσέ με μανιτάρια, αβοκάντο, καπνιστό χοιρινό και κρέμα παρμεζάνας, ή μια άκρως ιταλική πρόταση, το piadina, ένα ιταλικό ψωμάκι με προσούτο, φύλλα ρόκας, τοματίνια και λάδι βασιλικού προτείνονται για εσένα που θέλεις να απολαύσεις ένα χορταστικό brunch. Tα pancakes με κρέμα μασκαρπόνε και σιρόπι καφέ αλλά και τα cinammon rolls προτείνονται για εκείνους που επιζητούν μια γλυκιά γεύση από νωρίς μέσα στη μέρα τους.
Αγαπημένα πρωινά με άρωμα Ιταλίας καθημερινά απο τις 10:00 εως και τις 13:00 ! Μην ξεχάσετε να συνοδεύσετε με αγαπημένο καφέ Taf coffee competition
Δημοσιεύτηκε από Aperio cucina & vino στις Πέμπτη, 6 Δεκεμβρίου 2018
Περνώντας στα κυρίως, η κουζίνα του Aperio Cucina & Vino ετοιμάζει έξι διαφορετικές πίτσες, όπως τις κλασικές margherita και prosciutto, αλλά και την πιο ιδιαίτερη με κρέμα παντζαριού με κατσικίσιο τυρί, γκουαντσιάλε και καρύδι. Οι επιλογές στα ζυμαρικά και στα πιάτα με ριζότο είναι μετρημένες στα δάχτυλα, όλες όμως υπακούουν στην μαεστρία της σωστής ιταλικής κουζίνας. Στον κατάλογο θα βρείτε και μερικές ακόμη επιλογές, όπως κοτόπουλο μαγειρεμένο σε κενό αέρος με ψητές πατάτες, ψητή πιπεριά, μους παρμεζάνας και τσιμιτσούρι, φιλέτο σολομού σχάρας με χόρτα, παντζάρια, πουρέ καρότου και brown butter, οσομπούκο σιγομαγειρεμένο σε κρασί και black angus ψημένο και κομμένο σε φέτες με μικρές πατάτες κονφί, ψητά μανιτάρια, τοματίνια και κρέμα κρεμμυδιού.
Our specialty!
Δημοσιεύτηκε από Aperio cucina & vino στις Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου 2018
Prosecco, ένα ποτήρι κρασί από την ομολογουμένως καλά ενημερωμένη κάβα με κλασικές αλλά και πιο ψαγμένες ελληνικές και ιταλικές ετικέτες, ή κάποιο από τα ποτά και τα cocktail που ετοιμάζουν, ολοκληρώνουν την όλη εμπειρία.
Γλυκό κλείσιμο αλά ιταλικά με τιραμισού, πανακότα βανίλιας με σμέουρα και μύρτιλο ή choco calzone με κρέμα ρικότα, σοκολάτα και berries.
Info: Λεωφ. Μεσογείων 258, Χολαργός, Tηλ: 2106542002